Connect-R, aproape de leșin la Asia Express. Panică la Antena 1, ce a pățit artistul

de: Cătălina Burghelea
28 09. 2021

Celebra emisiune „Asia Express” este o competiție dură, lucru de care s-a convins și artistul Connect-R. Cântărețul a trecut prin momente cumplite în timpul unei probe „Drumul Împăraților”. A fost la un pas de leșin! Nimeni nu l-a văzut până acum în asemenea ipostază.

Momente de panică la „Asia Express – Drumul Împăraților”. Ce a pățit Connect-R

Concurenții din Asia Express îndură probe foarte grele pentru a putea ajunge în marea finală a concursului. Unii fac față, alții colapsează. Este și cazul lui Connect-R, care nu s-a simțit deloc bine într-o fabrică de ceramică. Atmosfera de acolo i-a pus capac!

Fanii emisiunii „Asia Express” de la Antena 1 s-au panicat în momentul în care l-au văzut pe Connect-R că e pe punctul de a se prăbuși. Concurentului i s-a făcut rău și a fost nevoit să ia o pauză, căci stările de greață s-au intensificat. Echipele de la Asia Express au fost într-o fabrică de ceramică, unde au suportat o căldură sufocantă. Pentru celebrul cântăreț, atmosfera de acolo i-a provocat o stare de leșin.

O misiune i-a pus capac celebrului concurent

Au fost momente de panică pe Drumul Împăraților, după ce lui Connect-R i s-a făcut rău. În timpul unei probe, artistul a trebuit să iasă afară din fabrica de ceramică în care se afla și unde trebuia să ducă proba la bun sfârșit doar pentru a lua o gură de aer. În interiorul fabricii era o clădură sufocantă, căreia concurentul i-a făcut față cu greu.

Cântărețul a mărturisit că a simțit că se sufocă, moment în care stările de greață s-au intensificat, ajungând chiar să verse. Din fericire, vedeta și-a revenit repede. Dumnezeu l-a întărit, potrivit spuselor concurentului.

„Deja m-a luat panica pentru că nu mai puteam să respir, ba mai mult inhalam și praful acela care era acolo. Am vomitat puțin iar, că așa se întâmplă, așa e mecanismul. Am luat o sticlă de apă, mi-am dat în cap. Dumnezeu m-a întărit.”, a spus Connect-R în cadrul emisiunii „Asia Express – Drumul Împăraților”.

Probleme și pentru Shift, coechipierul lui Connect-R

De asemenea, și Shift, coechipierul lui Connect-R, a acuzat o stare de rău din cauza probei care s-a desfășurat în fabrica de ceramică. Concurentul a dezvăluit că abia aștepta să termine misiunea pentru a plecat mai repede din clădire.

„Eu sincer abia așteptam să ies din fabrica aia pentru că ajunsese să-mi fie și mie rău”, a adăugat Shift, coechipierul lui Connect-R de la „Asia Express”.