Connect-R a recunoscut că a înșelat-o pe Misha. Adevărul despre divorțul celor doi artiști: ”Eram un dobitoc. M-a prins, aveam altă relație!”

de: Andrei Simion
17 12. 2023

Nu este o noutate că artistul Connect-R și-a înșelat fosta parteneră de viață, Misha, alături de care are și un copil. Cei doi au divorțat când nimeni nu s-ar fi așteptat. În cartea sa, cântărețul a făcut dezvăluiri intime din relația cu mama fiicei sale. ”Eram un dobitoc. M-a prins, aveam altă relație!”.

Cum au ajuns Connect-R şi Misha la divorț

Connect-R şi fosta lui parteneră de viață s-au căsătorit religios în anul 2014. Mariajul nu a durat mai mult de trei ani, fiindcă cei doi parteneri au decis să se despartă. Chiar și în condițiile date, artiștii au luat hotărârea de a locui în continuare împreună, înțelegându-se foarte bine în calitate de părinți.

Connect-R şi Misha au împreună o fetiță, pe nume Maya, în vârstă de aproximativ 8 anișori. De-a lungul timpului, au luat naștere tot felul de speculații privind relația celor doi părinți, mai ales locuind împreună și în prezent. Deși inițial n-au vrut să discute subiectul, au apărut noi detalii despre relația lor.

Citește și: Connect-R si Misha, decizie importantă pentru fetița lor, Maya: “Plâng tot timpul” EXCLUSIV

Ce a dezvăluit Connect-R în cartea lui

Odată cu lansarea cărții Din livada cu nuci, Connect-R a făcut dezvăluiri intime din relația de căsnicie pe care o avea cu fosta lui parteneră de viață. Cântărețul a recunoscut că a înșelat-o pe mama fiicei sale nu o dată, ci de mai multe ori. Misha l-a prins în fapt, potrivit spuselor bărbatului.

Misha a avut un anumit model de tată și soț, de la care nu s-a îndepărtat. Connect-R a spus că, în ciuda tuturor eforturilor sale, nu a reușit să întrunească standardele soției sale. Aceasta nu a fost problema majoră însă, ci trădarea de care el a dat dovadă în repetate rânduri, după cum chiar el a explicat.

„M-a prins. Și nu o dată, de câteva ori”

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori!”, a notat cântărețul în cartea lui, Din livada cu nuci.

Connect-R a explicat că tradarea lui față de Misha a determinat-o pe partenera sa de viață să dea divorț. Cântărețul a mărturisit că a înțeles-o perfect pe mama fiicei sale. Motivul pentru care a dorit separarea nu i-a lăsat deloc loc de interpretări. Toate trădările s-au adunat, într-o zi, potrivit spuselor lui.

Citește și: Connect-R și Misha, surprinși împreună. Imagini rare cu cântărețul și familia, nu s-au mai pozat demult așa VIDEO

Ce spune Connect-R despre o eventuală împăcare

Astăzi, în noua lui stare, Connect-R susține că nici nu i-ar mai trece prin gând să își înșele partenera, să bea, să se drogheze sau să își trădeze soția. Este un alt om, după cum a precizat chiar el. Doar că Misha nu poate să îl ierte și să continue relația ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Connect-R este de părere că Misha este o femeie orgolioasă, însă nu doar din această cauză nu l-a iertat. Fosta lui soție a fost rănită și și-a pierdut încrederea în el. A rămas cu o traumă, după toate trădările sale, peste care nu a putut să treacă: „A renunțat la o carieră, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o”.