04 apr. 2023 | 00:11

Concurenţii de la Survivor România 2023 care nu se înţeleg nici după Marea Unificare. Primele imagini cu noua casă: „S-ar mânca unul pe altul”

Emisiuni TV
Concurenţii de la Survivor România 2023 care nu se înţeleg nici după Marea Unificare. Primele imagini cu noua casă: „S-ar mânca unul pe altul”

În această seară fanii au avut parte de un nou episod in aventura „Survivor România”, la PRO TV, și nu se putea termina fără o ceartă de zile mari. Protagoniștii au fost nimeni alții decât concurenţii de la Survivor România 2023 care nu se înţeleg nici după Marea Unificare, iar cei din echipa Războinicilor nu văd cu ochi buni acest conflict. Din păcate conflictul dintre cei doi a continuat, iar seara s-a terminat cu primele imagini cu noua casă văzute de fanii show-ului.

Marea Unificare de pe insula Taino

După ultimele eliminări și provocări, s-a ajuns în cele din urmă la „Marea Unificare”, iar asta a însemnat că ambele echipe se vor reîntâlni pe insula Taino. Numai că lucrurile nu merg foarte bine, cel puțin într-una din echipe, cea a Faimoșilor.

Motivul acestei situații este cearta aprigă și acuzele dintre concurenţii de la Survivor România care nu se înţeleg nici după Marea Unificare. Citește mai departe, șia flă care sunt cei doi concurenți.

Kamara și Iftimoaie, concurenţii de la Survivor România 2023 care nu se înţeleg nici după Marea Unificare

Kamara și Ionuț Iftimoaie sunt concurenţii de la Survivor România care nu se înţeleg. În esență conflictul dintre cei doi a pornit, pe de-o parte de la randamentele fiecăruia dintre cei doi, pe de alta, de la comentariile făcute de Kamara referitor la întrebările adresate de Ștefania Stănilă, aceasta din urmă vrând să afle dacă vor mai exista colane de imunitate:

„Posibil, da! Locul unu are colan de imunitate. Locul unu la jocuri. Cine câștigă jocurile, ăla are imunitate”, a răspuns Kamara, iar Ionuț Iftimoaie nu s-a lăsat mai prejos declarțnd că „Știe el ce se întâmplă în Survivor”.

Dar nici bine nu a reacționat Iftimoaie, că celălalt concurent avea să vină cu alt comentariu, de data asta mult mai acid, „Nu, stați și-l ascultați pe Ionuț. Lasă Ionuț, că ne vedem pe traseu. Ești cel mai lent concurent ever, Potolește-te! Tu și ăla, cum îl chema…”, a venit replica din partea lui Kamara.

Ce spune Chirilă despre concurenţii de la Survivor România 2023 care nu se înţeleg

Din păcate lucrurile au degenerat, iar ceilalți concurenți au urmărit cu stupoare schimbul de replici acide dintre Kamara și Ionuț Iftimoaie. Deși se află pe aceeași insulă cu echipa Faimoșilor, cei din cealaltă tabără, Războinicii, nu văd cu ochi buni acest conflict, iar Alin Chirilă declara în testimoniale că cei doi „S-ar mânca unul pe altul”. Un alt comentariu a venit și din partea lui Remus Boroiu:

„Toată ideea acestei uniuni este să dispară, să dizolve granițele Războinicilor și Faimoșilor. Foarte mulți dintre ei nu au capacitatea de a conștientiză lucrul asta și unii încă se cred Războinici și anume, s-au dus să doarmă în partea din stânga”, a spus Remus Boroiu.

„N-am fost prieten cu el niciodată”

Se pare că lucrurile nu se vor opri aici, iar Kamara a mai făcut câteva dezvăluiri despre relația sa cu fostul sportiv, Ionuț Iftimoaie, declarând că „N-am fost prieten cu el niciodată.”

„N-am fost prieten cu el niciodată. El nu are prieteni. Nu e Ionuț Iftimoaie, este un avatar. Ține tot timpul să mă contrazică, să mă atace. Nici măcar nu vorbeam cu el, eram cu spatele la el. De aceea, l-am și tratat cu spatele. Toată răutatea este doar a lui”, a continuat Kamara.

Cum se va termina conflictul dintre cei doi la Survivor, sau dacă se va termina, rămâne de văzut. Cert este că unul dintre cei doi are toate șansele ca la următoarele nominalizări chiar să plece acasă.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Andreea Marin, apariție ravisantă la Chișinău. Ce ținută a purtat prezentatoarea
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Obligatoriu pentru șoferii cu mașini mai vechi. Ce trebuie să înlocuiască proprietarii
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro