Concurenți noi la Survivor România 2022, pentru a doua oară. Daniel Pavel a dezvăluit numele surpriză

Concurenți noi la Survivor România 2022, pentru a doua oară. Daniel Pavel a dezvăluit numele surpriză
Concurenti noi la Survivor Romania 2022, pentru a doua oara. Daniel Pavel a dezvaluit numele surpriza

Surprize mari la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul pe care fanii emisiunii îl așteptau cu sufletul la gură. Duminică, 13 martie, noi concurenți vor intra în competiția Survivor Românian 2022, atât în echipa Faimoșilor, cât și în tribul Războinicilor.

Noi concurenți vin la Survivor România 2022

Competiția Survivor România 2022 aduce noi surprize în ediția de duminică, 13 martie. Războinicii și Faimoșii se vor duela pe traseu, pentru a câștiga jocul pentru recompensă al săptămânii.

Înainte de joc, însă, Daniel Pavel a anunțat că ambele triburi vor primi concurenți noi, spre bucuria Faimoșilor, trib care a rămas în forța a șapte oameni.

„În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete. Să intre noii concurenți.”, va spune Daniel Pavel înaintea jocului pentru recompensă.

În ediția de duminică, Faimoșii și Războinicii vor reveni la Consiliu, pentru a alege alți coechipieri care vor fi trimiși pe Insula Exilului.

Oana Ciocan și Doru Răduță s-au acomodat în echipa Războinicilor

După o lună de zile, triburile vor primi noi concurenți la Survivor România 2022. Este vorba de Mihaela Stan, antrenor înot, 21 de ani, pentru tribul Războinicilor, iar Mari Fica, atlet, 28 de ani, în tribul Faimoșilor.

„Am venit să îi ajut pe colegii mei să câștige cât mai multe probe. Vreau să demonstrez că la Survivor nu e chiar așa de greu.”, a spus Mihaela Stan în această seară.

Ambele triburi au început să râdă ca o dezaprobare la adresa ei. Motivul? Mihaela nu știe ce o așteaptă în cadrul concursului și a vorbit înainte de orice probă.

La jumătatea lunii februarie, Oana Ciocan și Doru Răduță s-au alăturat echipei Războinicilor.

„Este genul meu de competiție și îmi doream sa ajung aici și să mă bucur de Survivor. Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment.

Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”, a zis Oana Ciocan.

Cei doi Războinici au fost extrem de încântați de a face parte din proiectul de succes care se desfășoară în Republica Dominicană.

„Sunt amator de senzații tari, de adrenalină și o să fac tot posibilul să îmi ajut echipa. Sunt amator de senzații tari… motociclist, sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină.

În tot ce există risc e pentru mine, de asta sunt aici, ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, a spus și Doru Răduță.

Faimoșii Natalia Duminică și Marian Drăgulescu vor să câștige Survivor 2022

Tot acum o lună de zile, Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au acceptat provocarea de a participa ca membri ai tribului Faimoșilor.

„Sunt antrenor de gimnastică, am acceptat pentru ca va fi o experiență inedită de care sper să ne bucurăm la maximum.”, a spus ferm Marian Drăgulescu.

„Sunt dansatoare profesionistă și am venit la Survivor deoarece vreau sa câștigăm!”, a subliniat Natalia Duminică.

Săptămâna trecută, Ramona Crăciunescu a părăsit, în lacrimi, Survivor România 2022, după ce a fost nominalizată spre eliminare alături de Doru Răduță și Relu Pănescu din tribul Războinicilor.