Concurenți Asia Express sezonul 4. Surpriză colosală: de la Kanal D trece la Antena 1?

de: Ana Chivu
23 04. 2021

Surpriză colosală pentru fanii emisiunii Asia Express! Pe cine ar putea să vedă în noul sezon al celui mai incitant show? Unele vedete au plecat de la Kanal D și au bătut palma cu Antena 1? Despre cine e vorba?

Concurenți Asia Express sezonul 4. Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii

Așteptarea ia ușor, ușor sfârșit pentru fanii emisiunii tip reality-show. Asia Express își găsește concurenții care urmează să aibă parte în viitorul foarte apropiat de o experiență așa cum nu au mai trăit.

În luna mai se pare că vor începe filmările pentru cel de-al patrulea sezon, iar din vedetele care au acceptat proiectul în cauză fac parte nimeni alții decât Pepe și Andreea Antonescu, arată click.ro.

După ce a luat la încercat multe din proiectele de anduranță precum Survivor sau Ferma, jumătatea trupei Andre a ajuns acum în fața uneia extreme pe care ar putea să o încerce – Asia Express.

La polul opus s-ar află Pepe. Fanii acestuia nu sunt obișnuiți să-l vadă în cadrul altor contexte decât pe scenă, așa cum îl văd acum la show-ul „Te cunosc de undeva”. O altă ofertă pentru competiția extrem de grea a fost primită de Alina Pușcaș, care cântărește bine decizia în aceste momente.

Un alt nume vehiculat este chiar Ștefan Relu Mihalache, cunoscut drept Connect-R. Aici își mai fac loc zvonuri despre: Shift, pe numele lui adevărat Gabiel Mihai Istrate și Jo și Juno ca echipă ce ar bucura extrem de tare sufletul fanilor, mai ales după ce au făcut anunțul despărțirii la care nimeni nu se aștepta.

„Se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”

Amintim că regulile sunt foarte stricte, iar lucrurile necesare pentru supraviețuire sunt puține. Concurenții sunt nevoiți să învețe să se descurce cu hărțile și indicațiile primite de Gina și să trăiască doar cu 1 euro pe zi.

În timpul acesta tot ei trebuie să-și caute cazare și transport cu care să ajungă printre primii la fiecare destinație. Desigur că premiile câștigate extra în show va aduce echipa din ce în ce mai sus, dar le va fi și de ajutor dacă vine vorba despre alimente sau beneficiile unei cazări deosebite sau minute în plus la începutul unei probe.

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, arată sursa citată.