06 mart. 2022 | 12:32

Adevărul despre scandalul dintre Oase și CRBL. Ce a anunțat vedeta Asia Express: ‘S-a făcut de râs’

Monden
Adevărul despre scandalul dintre Oase și CRBL. Ce a anunțat vedeta Asia Express: ‘S-a făcut de râs’
Adevărul despre scandalul dintre Oase și CRBL

Adevărul despre scandalul dintre Oase și CRBL, cei care, în urmă cu câțiva ani, au decis să pună capăt prieteniei lor îndelungate. Ruptura dintre ei a avut loc la scurt timp după ce au câștigat finala emisiunii Asia Express, sezonul 2, de la Antena 1. Deși la vremea respectivă motivul rupturii era indicat doar de CRBL, și anume, acela de „tradare”, Oase nu și-a spus versiunea proprie. Recent însă, acesta a venit cu noi mențiuni.

Adevărul despre scandalul dintre Oase și CRBL

Oase, fostul prieten al lui CRBL, a fost invitat la podcastul produs și găzduit e de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu. Deși nici acum, la trei ani de când prietenia lor s-a rupt el nu a dorit să spună cu subiect și predicat motivul, Oase nu s-a ferit să își exprime dezamăgirea față de concurentul de la Survivor România.

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual”, a fost răspunsul lui Oase.

Deși pe cei doi i-au legat multe amintiri împreună, culminând cu participarea la Asia Express al cărei premiu, de 30.000 de euro, l-au și câștigat, CRBL l-a acuza pe colegul și prietenul său de „trădare”, urmând ca apoi acest sentiment să îl transpună și într-o piesă. În videoclipul piesei „Cine mi-s”, în care face referire la prietenia cu Oase, artistul dă foc pozelor și a altor lucruri care mărturiseau legătura dintre ei, momentul culminant fiind o piatră funerară pe care stătea scris perioada în care cei doi au fost prieteni.

Versiunea lui Oase

În replică, Oase spune că și el s-a simțit dezamăgit de reacția lui CRBL, dar că poate dormi cât se poate de liniștit noaptea, conștient de ce anume a făcut sau nu în relația cu concurentul Survivor.

„Eu nu i-am mai răspuns lui în prima fază pentru ce s-a întâmplat. La videoclipul ăla pe care l-a făcut cu diss-ul, eu am fost foarte dezamăgit. Poate chiar l-a durut și așa s-a exprimat el. Băi, dar nu face asta după atâta timp, vino și vorbește cu mine dacă vrei. Eu nu am mai vorbit deloc cu el de atunci. M-a dezamăgit intrarea asta de videoclip.

Din punctul meu de vedere, el s-a făcut de râs, el a greșit. Drept urmare, și el s-a simțit prost, a dat un interviu în care el stătea pe canapea și pe care l-a șters două zile mai târziu. Lumea a reacționat la chestia asta. Consider că nu ar fi trebuit să facă niciuna dintre ele. Be a man! (Fii bărbat). Opinia publică, când e o treabă personală pentru mine, nu mă interesează. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să zic. Eu știu ce am făcut și ce nu am făcut” , a transmis Oase la podcast.

Motivul înaltei „trădări”, dezvăluit de CRBL

În ce privește versiunea lui CRBL, el spunea că motivul pentru care s-a simțit trădat de Oase este că acesta din urmă a acceptat propunerea de a fi coprezentator la Asia Express, fapt pe care l-ar fi convenit împreună cu CRBL să nu-l facă, întrucât artistul și-ar fi dorit un proiect de televiziune în care cei doi să facă echipă în continuare, așa cum au făcut-o la Asia Express.

„I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Eu pusesem condiție la Kanal D, că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo”, a replicat CRBL, scria Viva.ro. 

„Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. Sună telefonul, Kanal D mă anunță că a găsit un loc mic pentru Oase, îl sun, iar el îmi spune ‘băi, am semnat cu Asia Express.

Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc”, a mai spus CRBL, precizează sursa citată.

Între timp, CRBL s-a mutat împreună cu familia în Spania, însă după o perioadă lungă timp, acesta marchează o revenire în atenția publicului, fiind concurent la emisiunea Survivor România, de la Pro TV.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro