Concediul perfect pentru fiecare zodie în parte. Unde trebuie să meargă Leii

de: Năstase Mirabela
12 04. 2022

Cum arată concediul perfect pentru fiecare zodie în parte. Astrologii au făcut anumite caracterizări despre cum ar trebui să fie vacanța pentru fiecare zodie în parte. Astrele au indicii, în cazul în care te pregătești deja de o vacanță, întrucât sezonul nu este chiar departe. Unde ar trebui să meargă fiecare zodie.

Concediul perfect pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să aibă o vacanță activă. Astfel că pot alege să meargă în drumeții cât mai lungi. Cu cât mușchii sunt mai obosiți, cu atât sunt mai fericiți.

Taur

Taurii ar avea nevoie de un concediu în care să doarmă mult, să nu mai aibă multă activitate fizică, să nu mai facă multe cumpărături. Ar vrea să vadă locuri pitorești și să se bucure de mese copioase.

Gemeni

Gemenii ar trebui să meargă în călătoriile scurte, să se întâlnească cu prietenii, cu frații sau surorile. Să își dedice vacanța învățăturii și să petreacă timpul studiind.

Rac

Racii s-ar simți bine într-o vacanță cu familia, făcând tururi gastronomice sau excursii în țară, în locurile unde au copilărit. Sau ar putea să își petreacă timpul dedicând-ul proiectării casei la care au visat.

Leu

Leii ar trebui să petreacă vacanța cu copiii. Să meargă la Disneyland sau în orice alt loc unde există și un parc acvatic. Femeile necăsătorite ar trebui să meargă în vacanțe romantice sau de shopping.

Fecioară

Fecioarele ar trebui să meargă în stațiuni și sanatoriu, unde ar putea avea parte de cocktailuri de oxigen și mâncare sănătoasă. Să își închidă și telefoanele pentru a nu mai fi deranjați.

Balanță

Balanțele ar trebui să își petreacă concediul alături de sufletul pereche, în cele mai romantice locuri.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să aleagă vacanțe extreme cum ar fi drumețiile la munte, călătoriile în deșert, scufundările.

Săgetător

Săgetătorii ar trebui să aleagă o destinație nouă pentru a descoperi alte țări, religii și culturi.

Capricorn

Capricornii se pot încărca prin drumeții pe munte. Să practice yoga pentru relaxare și viziteze case cu arhitecturi deosebite.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să călătorească cât mai mult, dar numai înconjurați de mulți prieteni.

Pești

Peștii ar avea nevoie de momente de singurătate ca să își încarce bateriile. Ar putea alege în acest sens o insulă pustie sau ar putea merge în savană. În orice caz, este de preferat un loc în care să poată medita cât mai mult.