Complicele lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri năucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Complicele lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri năucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Ștefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, în cazul care a zdruncinat România din temelii, odată cu dispariția adolescentelor Luiza Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu câteva zile în urmă, odată ce a debutat un nou scandal, în cadrul anchetei prin care procurorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fetele de 18 și 15 ani.

Complicele lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri năucitoare. Mai multe fete au fost abuzate

Prietenul lui Gheorghe Dincă, le-a oferit autorităților noi informații și s-a referit la Luiza Melencu, atunci când a făcut o serie de declarații. „Am violat eu altele, dar pe asta nu”, ar fi menționat Ștefan Risipiceanu. Surse din cadrul anchetei au mai menționat că bărbatul care a știut în toate aceste luni ce s-a întâmplat cu adolescentele, nu ar fi prezentat vreo remușcare când a vorbit despre Luiza, fata de 18 ani care a dispărut încă din luna aprilie a acestui an, de pe străzile din Caracal.

Complicele lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri năucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza
Ștefan Risipiceanu, complicele lui Dincă, a oferit noi detalii cutremurătoare, în cazul Caracal

Bărbatul își va petrece următoarele 30 de zile în custodia autorităților, fiind arestat cu câteva zile în urmă. Ștefan Risipiceanu le-a mai menționat magistraților de la Tribunalul București că a mers de multe ori în gospodăria lui Gheroghe Dincă ca să îl ajute pe acesta la treburile gospodărești. A declarat că a violat o fată în grădina fostului tinichigiu auto, însă nu își aduce aminte dacă aceasta ar fi fost sau nu Luiza.

În dimineața de luni, la ora 10:00, Gheorghe Dincă urmează să fie audiat de Inspectoratul General al Poliției Române și va fi pus să prezinte explicații în legătură cu Luiza Melencu, anunță cei de la știripesurse.ro. Cel care pare să-i fi devenit complice lui Dincă a mai declarat că a comis mai multe acte de abuz, dar în același timp neagă faptul că ar fi violat-o pe Luiza.

Urmăriți Playtech.ro și pe