Mesajul mamei Luizei Melencu pentru președinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, după ce a aflat că nu va discuta personal cu ea

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru președinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, după ce a aflat că nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite președintelui Klaus Iohannis că familia ei a fost umilită de autorități și că vrea să afle adevărul despre dispariția fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al șefului statului.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: „Am fost umiliți! Vreau să aflăm adevărul!”

„Ăsta a fost un strigăt de disperare, să sperăm că domnul președinte ne ascultă și se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe pe care le așteptăm de 8 luni și sunt fără răspuns. Nu știu dacă ne-ar putea ajuta, dar ca președinte al țării, domnia să cred că ar putea să se implice. (…) Eu aș fi vrut personal să vorbesc, suntem persoane simple, aș fi vrut personal să vorbesc cu dânsul. Nu pot să spun că sunt supărată, aș fi vrut personal să vorbim de la om la om cu dansul. În primul rând, vreau să îi spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul, ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a întâmplat cu fiica mea.

Mama Luizei Melencu
Mama Luizei Melencu

Asta a fost o manipulare, asta e părerea mea, a fost o manipulare. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă. Dar ținând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmația că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânșii, probabil, au găsit complicele nepotrivit. (…) Eu vă spun să audă toată țară, aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Asta vreau să îi cer și domnului președinte să se meargă pe pistă de trafic de persoane. Această anchetă a mers de prima dată prost.

Acesta a fost un strigăt de disperare și că domnia să, domnul președinte, am cerut-o și o cer, să se implice în acest caz, ca președinte al țării. Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, îi mulțumim frumos pe această cale, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz. Ăsta e strigătul meu de disperare. Voi lupta până voi afla adevărul și nu mă opresc aici, indiferent de situație nu mă voi opri aici”, a declarat mama Luizei Melencu, după discuția pe care a avut-o cu un consilier al președintelui Klaus Iohannis.

Urmăriți Playtech.ro și pe