20 apr. 2024 | 11:07

Compatibilități zodia Săgetător. Aceşti nativi pot fi uşor dezamăgiţi

Utile
Compatibilități zodia Săgetător. Aceşti nativi pot fi uşor dezamăgiţi

Săgetătorul este al nouălea semn al zodiacului. Sunt săgetători, persoanele născute în intervalul 21 noiembrie – 21 decembrie. Simbolul acestei zodii este reprezentat de un centaur care ține un arc și săgeată. Este un semn de foc mutabil guvernat de Jupiter. Săgetătorul, sau Dhanus în astrologia vedică, are o energie aventuroasă și expansivă. Ca și celelalte semne zodiacale și săgetătorul empatizează mai multe cu anumite zodii. Iată așadar ce compatibilități are zodia Săgetător.

Compatibilități zodia Săgetător

Un Săgetător tipic caută senzații emoționale și fizice și încearcă mereu să afle mai multe despre partenerii lor. În relațiile romantice, își doresc un partener de călătorie în toate sensurile termenului, pe cineva cu care să găsească un sens. Nu le este frică să părăsească în mod constant zona de confort a casei și a teritoriului familiar.

Oamenii din zodia Săgetător pot uneori să idealizeze partenerii și să devină dezamăgiți după ce fiorul dispare. Și ca un cal sălbatic, Săgetătorii pot intra cu ușurință în relațiile monogame. Îți pot oferi liniște timp de ore, sau chiar zile în timp ce mergi în propriile lor lumi. Cu toate acestea, dacă poți să contemplezi cu natura lor imprevizibilă și căutătoare de senzații tari, nu există niciodată un moment plictisitor când ești cu acest semn zodiacal. Iată ce compatibilități are zodia Săgetător.

Săgetător Și Berbec

Când Berbecul și Săgetătorul se întâlnesc, concentrarea și viziunea lor se combină. Dacă convingerile lor nu se opun de fapt și se tratează reciproc cu respect, împreună pot face imposibilul să devină posibil.

Săgetător Și Taur

Taurul și Săgetătorul sunt două dintre cele mai benefice semne din zodiac. Ar putea avea o relație plină de bucurie și râsete, dar numai dacă își sincronizează ritmul și depășesc nevoia pe care o au amândoi, aceea de a fi cu cineva care seamănă mai mult cu latura lor întunecată.

Săgetător Și Gemeni

Dacă vezi doi oameni care râd cu inimile lor în stradă, comunicând în mișcări rapide și schimbându-și locațiile, pozițiile și ținutele cu o frecvență incredibilă, probabil că te uiți la minunata dragoste a Gemenilor și a Săgetătorului.

Săgetător Și Rac

Racul și Săgetătorul își împărtășesc dragostea pentru cunoaștere și au sisteme de credințe similare. Cu toate acestea, rareori sunt atrași unul de celălalt și aproape niciodată nu se îndrăgostesc în același timp sau în același ritm.

Vezi și Zodiile care scapă de probleme până la finalul lunii februarie. Se termină ghinionul, iese soarele pe strada lor

Săgetător Și Leu

Leul și Săgetătorul reprezintă un cuplu care conectează viziunea și creativitatea, pasiunea și concentrarea. Trebuie să fie atenți să nu fie prea duri unul cu celălalt și să aibă întotdeauna grijă de laturile mai blânde ale celuilalt.

Săgetător Și Fecioară

Fecioara și Săgetătorul nu formează un cuplu de basm, în cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, din când în când, ei descoperă că dragostea lor este suficient de profundă și viziunea lor și modul de a o realiza, se unesc pentru a crea frumusețe.

Compatibilități zodia Săgetător

Zodia Săgetător – compatibilități

Săgetător Și Balanță

Intensitatea contactului emoțional și a intimității dintre o Balanță și un Săgetător va depinde în mare măsură de alți factori din diagramele personale, dar cu siguranță se vor bucura de relația lor sexuală.

Săgetător Și Scorpion

Scorpionul și Săgetătorul ar putea forma un cuplu destul de bun dacă amândoi nu s-ar aștepta la ceva diferit de la partenerul lor, decât ceea ce își pot oferi unul altuia.

Săgetător Și Săgetător

Doi parteneri Săgetător într-o relație pot fi instabili, nesiguri, dar în general cinstiți, copii și plini de viață. Povestea lor de dragoste este o aventură care este adesea limitată în timp.

Săgetător Și Capricorn

Săgetătorul și Capricornul formează un vizionar și un constructor, capabili să creeze orice despre care sunt de acord cu foarte puțin efort.

Săgetător Și Vărsător

O relație între un Săgetător și un partener Vărsător este o legătură între doi indivizi plini de spirit care sunt în căutarea adevărului superior. Dacă formează un contact emoțional profund, vor fi inspiratori pentru toți cei din jurul lor.

Săgetător Și Pești

Săgetătorii și Peștii sunt amândoi conduși de Jupiter, iar relația lor este plină de optimism, râsete și o dragoste împărtășită pentru lume și oamenii din ea. Dacă vor să reziste, trebuie să-și respecte și diferențele.

Citește și Două zodii care nu pot forma o pereche, se contrazic mereu. Sfârşesc prin a se despărţi

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro