Compatibilitate zodii 2020. Cu ce zodie poți forma un cuplu de durată

Compatibilitate zodii 2020. Cu ce zodie poți forma un cuplu de durată

Este menit să fie? Citește mai departe pentru a afla dacă stelele tale romantice se aliniază, pe baza semnului tău zodiacal. Asemănător testelor de psihologie și personalitate, astrologia este una dintre acele piese de puzzle irezistibile în căutarea fără încetare pentru a ne da seama cine suntem și ce persoane și circumstanțe ne ajută să prosperăm.

Compatibilitate zodii 2020

Semnul zodiacal, sau semnul tău de soare, poate servi drept ghid pentru partenerii care sunt cel mai strâns în sincronizare cu tipul tău de personalitate.

BERBEC

Semn de foc simbolizat de berbec, ești ca o adevărată remorcă. Ca și Lady Gagas printre noi, ați putea folosi pe cineva pentru a vă ajuta să canalizați acea energie nelimitată în ceva minunat. Tot o zodie  de foc Leul vă va încuraja să realizați aceste vise, de la carieră la familie. Vor avea parte chiar de o existență mai puțin înrădăcinată și vor împărtăși pasiunea ta sălbatică pentru o viață bine călătorită. Ferește-te, lume.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Leu.

TAUR

Taur calm și dedicat, îi aduci un sentiment de ușurință celor din jurul tău, dar ar putea folosi și pe cineva care să-i poată întoarce favoarea, mai ales în perioadele de stres. Pasiunea nesfârșită a lui Cue Virgo pentru inspirarea bunăstării în toată lumea din jurul lor. Împreună, voi doi veți face un adevărat simbol al păcii. Dacă obiectivul tău se bazează pe aspectele mai domesticite, ale casei, un Rac nu va omite o bătaie visând acasă pentru totdeauna. Pentru cineva care va urmări vârful de carieră alături de dvs., cereți un Capricorn. Vei cultiva o legătură de neîntrerupt construită pe respect și admirație.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Fecioară, Rac, Capricorn.

GEMENI

Există cineva care să nu se îndrăgostească de tine, Gemeni sunt vibranți și le place un joc de înțelepciune rapidă, așa că încercați adorația unui Leu, partenerul pasionat suprem și nu veți mai avea nevoie niciodată de telefon pentru a vă salva de plictiseală. Pentru o conexiune electrică, extrem de fizică și psihologică, compatibilitatea dvs. este Vărsător cu minte deschisă, aerisit. Pentru o legătură mai intelectuală și spirituală, o Balanță nu vă va oferi un parteneriat armonios care să fie egal de prietenie și romantism. Cu ei, căsătoria ta va fi o călătorie de descoperire fericită și fără sfârșit.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Leu, Vărsător, Balanță.

RAC

Ceea ce iubim cel mai mult despre tine este abilitatea ta de a conecta toate lucrurile și răbdarea aparent nesfârșită. Prindeți un Taur pentru cineva care înțelege semnificația dedicării și muncii grele la fel de bine ca tine. Pentru tipul de parteneriat definit de sintagma „legea atracției”, un Pește îți va face inima să se sfâșie și nu va fi nimic hotărât să te păstreze. Pentru a planta rădăcini adânci așa cum îți place, un Scorpion va fi un partener minunat în grădina vieții. Nu veți găsi o zodie mai compatibilă, mai devotată sau aliniată moral. Doar fiți prudent cu intensitatea acestei relații sau aruncați acea precauție către vânt.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Taur, Pești, Scorpion.

LEU

Leu minunat, semnul expresiei îndrăznețe, poartă fiecare emoție pe ambele mâneci. Gândiți-vă la Madonna, Jennifer Lopez și Coco Chanel. Pentru o relație, la fel de pasionat, veți menține o poveste de dragoste demnă de foc cu Săgetătorul, un coleg de visător. Veți fi cuplul pe care toată lumea îl va lua drept standard de aur pentru dragoste. Dacă sunteți în căutarea unei relații de dragoste care este cea mai potrivită să vă împărtășească lumina reflectoarelor, gândiți-vă la Gemeni, un fermecător profesionist. Dacă știți exact ce doriți pentru viața voastră și obiectivele pe care sperați să le atingeți, nu puteți greși cu un Berbec, semn adesea caracterizat ca imparabil, devotat și încurajator.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Săgetător, Gemeni, Berbec.

FECIOARĂ

În timp ce sunteți profund atașat de prietenii apropiați, aveți și o serie feroce de  independență și ați practicat modul de îngrijire de sine înainte de a fi o tendință. Pentru o poveste de dragoste care va sta la încercarea timpului și vă va aminti că de fapt puteți avea încredere în cineva, legați-vă de semnul tău de pământ. Amândoi împărtășiți multe din aceleași filozofii de viață și știți să mergeți cu fluxul, chiar dacă acest flux devine ciudat. Dacă sunteți în căutarea unei persoane care va fii și un partener de afaceri excelent, semnați linia punctată cu un Capricorn, un simbol al conducerii și persistenței.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Taur, Capricorn.

Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă
Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă

BALANȚĂ

Dulce Balanță, cel mai fără speranță dintre romanticii și poetul din suflet, viața ta interioară prosperă atunci când te simți veșnic împletit. Dar contrariul este valabil și o lipsă sau un fel greșit de iubire te lasă să te simți mai singur și mai epuizat ca niciodată. Pentru o imagine clară la ce ne referim, faimosul Google Libras F. Scott Fitzgerald și de ex. Cummings. Nu există nicio potrivire mai mare pentru tine decât un Geamăn, care îți va aminti cât de special ești în afara relației tale. Un semn de aer comun, Gemenii sunt cheia pentru a te simți pentru totdeauna apreciat, adorat, înțeles și acea stare mereu evazivă: echilibrată.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Gemeni.

SCORPION

Întotdeauna ai reputație proastă pentru că ești intens ca și cum ar fi un lucru negativ, dar asta îți permite să te concentrezi și să te adâncești în lucrurile care contează cel mai mult pentru tine. Printre tovarăși Scorpioni se numără Sylvia Plath și Ryan Gosling, deci. Da. Un pic intens, dar incredibil de magic. Ca semn de apă, puteți fi destul de rezervat la început, iar un semn fervent de Pământ precum Capricornul vă poate ajuta să vă deschideți și să vă hrăniți, în același timp înțelegând ce vă face să vibrați. Un alt semn incredibil de hrănitor, precum Racul, face o altă potrivire extraordinar de mare, deși două semne de apă pot fi un parteneriat pe care unii îl consideră prea intens. Pentru un echilibru puțin mai bun, o împerechere Scorpion-Pești va oferi acel tip de chimie incredibilă, nerostită, de finalizare, unul pentru celălalt, de propoziții chimice și de romantism neclintit.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Capricorn, Rac, Pești.

SĂGETĂTOR

Un aventurier și mai înțelept, ai nevoie de cineva care să nu ofenseze comportamentul tău firesc și comic. Stelele indică un Leu strălucitor ca un semn de foc compatibil care vă va face să vă  îndrăgostiți într-un mod bun, desigur. Atenție: este posibil să vă găsiți concurenți pentru lumina reflectoarelor din când în când. Pentru o potrivire cu o șansă puțin mai mică de rivalitate, semnul de apă Vărsătorul poate răcori lucrurile la o temperatură mai echilibrată. Își vor încuraja rătăcirea în timp ce vor oferi și o doză de logică foarte necesară atunci când este necesar. Aventura este acolo, dar un Vărsător te va face să vrei să te întorci acasă.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Leu, Vărsător.

CAPRICORN

Capricornul loial, vstăpân mereu profetic, David Bowie-esque, capabil să vadă lucrurile până la linia de sosire, găsește-ți un Scorpion ca sprijin sau o Fecioară, care îți va sta alături în timp ce lucrezi din greu pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung. Pentru o poveste despre starea de suflet, constelațiile spun că trag pentru un Taur romantic și dedicat. Combinația atât cu dedicația ta, cât și cu romatinsmul Taurului va fi un element important pentru longevitatea iubirii tale.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Scorpion, Fecioară, Taur.

VĂRSĂTOR

Efectul spiritului liber, ești idealist și nomad la suflet. Gândiți-vă că Oprah Winfrey și Bob Marley. Acest lucru poate face dificilă găsirea „celui” sau ”celei”. Pentru cineva care te va înțelege cu adevărat, un coleg Vărsător nelipsit poate fi cel mai potrivit. Un alt semn de aer care se va raporta cu adevărat la sentimentul tău de individualitate este Gemenii. Dacă v-ați angajat într-o relație deja cu un Gemeni, ați experimentat deja o conexiune emoțională de neegalat. Pentru un semn de foc care iubește genul de aventură care vine cu independență, alege un Săgetător. Nu există nimic de genul că știi că ai ales și ești ales de cineva care le apreciază foarte mult independența. În ambele cazuri, împreună este mult mai bine decât unul de altul.

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Vărsător, Gemeni, Săgetător.

PEȘTI

Visătorul, vindecătorul și îngrijitorul. Un semn de apă, ai fost cunoscut pentru a-ți lăsa imaginația să înoate departe de tine, așa că, dacă ești în căutarea unui echilibru puțin mai împământat, caută un semn precum Racul. Sunt un alt îngrijitor natural, dar sunt cunoscuți mai ales pentru capacitatea lor de a planta rădăcini, de a le uda și de a le urmări să înflorească. Pentru o poveste neapologică care rivalizează cu cele mai mari povești de dragoste, căutați un alt semn de apă precum Scorpionul care va face misiunea vieții lor de a învăța tot ce este de știut despre tine. Aveți nevoie de un exemplu pentru a vă face credincios? Nu căutați mai multe dovezi decât Eva Mendes (Pești) și Ryan Gosling (Scorpion).

Cele mai bune zodii pentru căsătorie: Rac, Scorpion.

Cu ce zodie poți forma un cuplu de durată

Cum te-ai descurcat tu și partenerul tău? Ești o potrivire venită din stele? Dacă nu, nu vă impacientați. Curios dacă relația ta este destinată pentru totdeauna? Viitoarea ta căsătorie aterizează în partea dreaptă a soarelui? Vor dura sentimentele voastre peste luni? Ne-am descurcat prin constelații pentru a găsi unele dintre cele mai compatibile meciuri de dragoste? Rămâne să găsești singur răspunsul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI