Cum profiți de zboruri gratuite: compania care trimite oameni în vacanță

Cum profiți de zboruri gratuite: compania care trimite oameni în vacanță

O compania aeriană oferă zboruri gratuite celor care poartă numele de Valentin sau Valentina, cu ocazia Valentine’s Day, care se celebrează în fiecare an pe data de 14 februarie. Ce trebuie să faci ca să obții bilete.

Este vorba despre compania aeriană low-cost Wow Air, care operează în Islanda și în alte destinații din Europa. Anul acesta compania va oferi bilete de avion gratuite celor care poartă numele de Valentin sau Valentina și care vor să viziteze alături de jumătatea lor pereche, capitala islandeză Reykjavik. În plus, compania va acoperi și alte taxe ale cuplurilor care decid să plece în această călătorie.

Deci, dacă te cheamă „Valentine”, „Valentin”, „Valentina” sau „Valentijn” îți vei primi banii înapoi dacă rezervi un zbor din Boston, Detroit, New York sau Washington către capitala Islandei, între 10 și 19 februarie.

Dacă ești îndrăgostit și vrei să călătorești în Islanda pentru a celebra „sărbătoarea iubirii”, atunci îndeplinești toate condițiile pentru a fi selectat. Însă, pentru asta va trebui să achiți mai întâi biletele de întoarcere. De asemnea, compania aeriană low-cost Wow Air vor deconta inclusiv taxele pentru bagaj, dar și pe cele de pe aeroport.

Așadar, dacă ești doritor de o călătorie gratis alături de sufletul tău pereche, și porți numele de Valentin sau derivate ale acestuia, trebuie doar să trimiți mail adresa companiei aeriene. În mail trebuie să atașezi numărul rezervării și o fotografie a pașaportului.

În ultima vreme, Valentine’s Days sau Ziua Îndragostitilor a fost adoptată  și pe meleagurile noastre.Tinerii sunt încântați că exista și o zi a lor, a îndrăgostiților, un prilej de a sărbători împreună cu cel (cea) iubit(ă). Deși, mai sunt voci care spun că nu este o zi specifică țării noastre, că noi sărbătorim Dragobetele pe data de 24 februarie. Însă, se pare că mulți dintre români se regăsesc mai mut în sărbătoarea occidentală, de aceea Valentine’s Days, a prins rădăcini tot mai adânci cu fiecare an ce trece.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI