Compania uriașă care deschide primul magazin în România: ‘E o piață cheie’

Compania uriașă care deschide primul magazin în România: ‘E o piață cheie’
Reprezentanții companiei spun că România ‘E o piață cheie’

Compania uriașă care deschide primul magazin în România! În urmă cu patru ani unul din cele mai importante grupuri din Polonia intra pe piața românească. La acel moment anunța achiziția unui pachet de 100% din acțiunile companiei românești Shoe Express. Tranzacția era făcută pentru pentru 33 milioane de euro. Ulterior, finalizarea tranzacției și transferul de acțiuni în cadrul companiei a avut loc pe 25 aprilie același an. De-atunci și până astăzi Grupul CCC a crescut în profiturile nete pe piața locală. Așa se face că, inevitabil, au venit și noile investiții. Grupul CCC anunță deschide primul magazin în România, reprezentanții justificând decizia, spunând că ‘E o piață cheie’.

Grupul CCC, compania uriașă care deschide primul magazin în România

Retailerul polonez „Grupul CCC”, anunță un nou centru logistic ce va sprijini serviciile pe piețele cheie pentru companie în România, Bulgaria și Grecia.

În București, clienții au deja acces la Same Day Delivery, livrare în aceeași zi. 1,5 milioane de perechi de pantofi vor fi stocate în centrul de distribuție, iar primele livrări au fost livrate clienților în iunie 2021.

Până în prezent, pentru a distribui produsele în Europa, compania a folosit două centre logistice situate în sediul central din Zielona Góra. Investiția din România este realizată de un dezvoltator belgian de spații logistice și industriale.

Clădirea îndeplinește toate standardele pro-mediu. Investiția din România este realizată de un dezvoltator belgian de spații logistice și industriale. Este vorba de noul parc de la Ștefănești, pe o suprafață reală de 50.000 de metri pătrați, spune Profit.ro.

Hubul industrial este deținut de Warehouse & Distribution De Pauw, cu care de altfel CCC avea deja un contract de închiriere pentru o suprafață de peste 15.000 de metri pătrați.

Reprezentanții CCC spun că România ‘E o piață cheie’

România este una dintre cele mai importante piețe ale noastre.”, declară pentru Profit.ro, Bartłomiej Wnęk, Chief Operating Officer al Modivo. Noile magazine Modivo și epantofi.ro ar putea concura direct cu branduri eMAG/Fashion Days.

„Avem o experiență vastă în acest sens, datorită implementării vânzărilor active în 16 țări din Europa Centrală și de Est. Avantajul locației este accesul convenabil la Sofia și, mai departe, la Atena. Bulgaria și Grecia sunt, de asemenea, zone cheie pentru noi.

Dorim să garantăm livrări și mai rapide pentru clienții din această parte a Europei. În viitorul apropiat, în București, acest lucru va fi posibil în cadrul serviciului Same Day Delivery, adică ’Aceeași zi’, mai spun reprezetanții grupului polonez.

În următorii ani, compania intenționează să se extindă până la 40 de mii. mp, folosind propriul know-how, infrastructură și standarde de management.