Comemorarea lui Gabi Luncă, întreruptă de poliție. Familia e în stare de șoc: ”Nu înțelegem această decizie” VIDEO

Comemorarea lui Gabi Luncă, întreruptă de poliție. Familia e în stare de șoc: ”Nu înțelegem această decizie” VIDEO
Comemorarea lui Gabi Luncă a fost întreruptă de poliție. Declarațiile familiei

Slujba de comemorare organizată de familie în cinstea lui Gabi Luncă, desfășurată astăzi la Romexpo, a fost întreruptă de autorități. Un echipaj de Poliție s-a deplasat la fața locului pentru a verifica dacă se respectă regulile de distanțare.

Comemorarea lui Gabi Luncă a fost întreruptă de Poliție. Familia nu înțelege decizia

Familia celebrei cântărețe de muzică populară a organizat astăzi, la Romexpo, în sala Bisericii Renovatio, un eveniment special pentru a-i aduce solistei un ultim omagiu. Cei dragi și frații de credință de la o biserică penticostală s-au reunit pentru a se ruga pentru sufletul artistei. Gabi Luncă a trecut în această religie în tinerețe, după ce a pierdut primul copil.

Forțele de ordine au intervenit pentru a verifica dacă cei prezenți respectă măsurile de protecție COVID-19. Una dintre fiicele interpretei s-a declarat mâhnită de intervenție.

„Nu deranjăm cu nimic” 

„Sala aceasta aparține a Bisericii Renovatio care ține slujbă aproape în fiecare seară cu respectarea distanțării sociale. Sala este de 3.000 de metri pătrați asigură un loc pentru 700-800 de persoane în condițiile actuale. Nu înțeleg pentru ce au venit. Nu sunt multe persoane sunt doar apropiații familiei și chiar nu știu de ce ar putea să vină să oprească desfășurarea slujbei de comemorare că nu este priveghi.

Atâta vreme cât nu deranjăm cu nimic și nu există niciun motiv ca să își facă probleme. Le punem la dispoziție documentele necesare pentru că avem aprobare pentru așa ceva. Din punct de vedere legal nu au voie și nu suntem ignoranți.

Aici sunt o mulțime de jurişti care acum pot să iasă să stea de vorbă cu dumnealor.Comemorarea se face în cinstea lui Dumnezeu. Slujba este pentru a glorifica pe cel care a chemat-o la el, nu este pentru a glorifica pe omul, ci ceea ce el și Dumnezeu a lucrat în viața lui”, a spus una fata lui Gabi Luncă pentru Antena 3.

Se va face un popas la TVR în drum spre cimitir 

Înmormântarea lui Gabi Luncă va avea loc marți, de la ora 12, la cimitirul din Dămăroaia, unde solista și-a exprimt dorința de a fi îngropată. Tot mâine va avea loc și exhumarea soțului ei, Ion Onoriu, înmormântat la cimitirul Străuleși, pentru a-și dormi somnul de veci alături de partenesa sa.

„La cimitir va fi doar familia. Probabil că vom merge un cortegiu funerar până pe jos până la cimitir acolo oamenii vor putea să își asta la revedere. Se va face un popas la Televiziunea Română la ora 12:00. În fața troiței va fi depusă o poză unde oamenii vor putea să îi aducă un ultim omagiu, o floare și după câteva minute ne vom îndrepta spre cimitir. Adevărata slujbă se face în seara asta și doar cu apropiați”, a completat tânăra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI