Colegii directoarei spitalului din Piatra Neamț au găsit-o într-o baltă de sânge, cu soțul alături. Care a fost prima reacție a lor

Colegii directoarei spitalului din Piatra Neamț au găsit-o într-o baltă de sânge, cu soțul alături. Care a fost prima reacție a lor
Directoarea Spitalului din Piatra Neamț, ucisă de soțul cu care era în divorț

Cazul directoarei de îngrijiri medicale ucise de propriul soț chiar în incinta Spitalului Județean Neamț, acolo unde lucra, a șocat o lume întreagă, dar mai ales pe colegii femeii. Ce au declarat colegii directoarei care au găsit-o într-o baltă de sânge, cu soțul alături?

Declarațiile cutremurătoare ale colegilor asistentei ucise de soț: ”Trăim cu mare tristeţe acest eveniment neplăcut”

Directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă Piatra-Neamţ, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soţ. Acesta a venit în vizită la spital, iar după discuţii în contradictoriu, şi-a înjunghiat soţia în cabinetul în care încă lucra, ea fiind asistent şef în Secţia de Chirurgie. Primii care au găsit-o au fost colegii femeii, care sunt de-a dreptul șocați de fapta înfiorătoare care s-a petrecut chiar sub ochii lor.

femeia ucisa de sot, spitalul piatra neamt
Declarațiile cutremurătoare ale colegilor asistentei ucise de soț

”Trăim cu mare tristeţe acest eveniment neplăcut care nici nu ştiu dacă s-a mai întâmplat cum s-a întâmplat la spitalul nostru (…) A fost o colegă deosebită, o profesionistă de excepţie. Toată lumea era bucuroasă de succesul ei recent, în faptul că a luat examenul de director de îngrijiri la cea mai mare unitate medicală din judeţ. A fost găsită în biroul ei încuiată… A găsit-o într-o baltă de sânge şi lângă ea pe soţul ei care este pare-se autorul acestei fapte îngrozitoare. Toţi au rămas sideraţi de de această întâmplare”, spune Iosif Koszeghi, medicul chirurg din cadrul spitalului.

Anca Daniela Patriche, cea care fusese promovată recent în noua funcție pe care o ocupa și se pare că în momentul incidentului, femeia a straigat după ajutor, însă nimeni nu a auzit-o. Personalul de pază și-a dat seama despre ce ar fi vorba, de abia atunci când bărbatul, respectiv soțul femeii, a ieșit cu un cuțit în mână din cabinetul acesteia.

”Colegii au reuşit să deblocheze uşa, au văzut-o pe colega noastră într-o baltă de sânge şi a fost chemat un echipaj de la UPU. A venit de urgenţă, au încercat să îi salveze viaţa dar din păcate nu au reuşit. Odată cu echipajul de la UPU de la parter a venit şi o echipă de la pază care l-a reţinut până la sosirea echipajelor de poliţie pe bărbatul suspect”, spune Victor Adrian Marchidan, consilier juridic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI