Colega pe care Războinicii nu ar agrea-o deloc! CRBL de la Survivor România 2022: “E acră!”

Colega pe care Războinicii nu ar agrea-o deloc! CRBL de la Survivor România 2022: “E acră!”
Colega pe care Războinicii nu ar agrea-o deloc!

Războinicii de la Survivor România 2022 sunt o echipă foarte puternică, lucru pe care l-au demonstrat în cele două săptămâni de competiție care au trecut deja. Cu 4 victorii din 5, concurenții din echipa albastră s-au dovedit a fi reali competitori pentru Faimoși. Deși pe traseu sunt foarte buni, Războinicii au și ei neînțelegerile lor în camp. Cine este sportiva pe care ceilalți nu ar agrea-o.

Cine este Războinica pe care concurenții nu o simpatizează

Războinicii par a fi de neînvins în acest sezon de Survivor România. Cu toate acestea, Faimoșii ar fi observat că există tensiuni și în echipa albastră.

Radu Itu este de părere că Ana Dobrovie și-a câștigat anumite antipatii din partea coechipierilor săi Războinici, pornind o discuție la care au participat toți colegii săi din echipa Faimoșilor, în special CRBL.

Radu Itu: Mi-am dat seama că toată lumea n-o înghite pe domnișoara aia, tatuată…

-Pe care domnișoară, pe care ?

-Pe care, pe care.. Ana (Dobrovie. n.r.)

-Pe care nici noi n-o inghițim – intervine o fată din echipă

CRBL: Dar știi de ce, pentru că este acră…

Radu Itu: Dar noi o îndulcim cu victoriile noastre…

-De ce s-o îndulcim bro, dacă n-o mănâncă nimeni… ”, a decurs discuția din tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2022, înainte ca vedetele să pornească spre jocul pentru imunitate colectivă.

„Dar voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?”

Ana Dobrovie a răbufnit în mijlocul jocului pentru imunitate, atunci când Ștefania Ștefan vorbea cu Ramona Crăciunescu. Războinica a fost deranjată de situație, nemulțumită de faptul că ar fi fost considerată „slabă” pe traseu.

Ștefania Ștefan: Eu n-am zis nimic de fairplay, tu te bagi în seamă…

Ana: Și oricum, dacă tu iei un punct și ești mai bună, te dau exemplu pe tine, și tu ești mai bună, și te duci cu una slabă și iei punct, nu, după aia, una mai slabă dintre noi pierde punctul cu una mai tare?

Ștefania: De ce zici că-i slabă, că ea dă foarte bine la final..

Ana: Dar voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?

Ștefania: Când am zis? Am zis pe traseu, azi?

Ana: Am zis eu că e slabă? Eu am dat un exemplu, de ce o iei personal? Eu, când o iau personal, toți comentați!

Ștefania: Stai puțin să mă calmez și eu, să-mi văd ținta. Nici nu m-ați lăsat să-mi văd ținta..Nu măi, păi țipați prea mult, unul zice „ține-o așa…”

Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate colectivă și au avut parte de un consiliu liniștit luni, 24 ianuarie. Scorul a ajuns la ștafetă, unde Alexandru Nedelcu și Ștefania Ștefan i-au învins pe Emil Rengle și Otilia Bilionera.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminarea șocantă de la Survivor România 2022, când medicii i-au interzis să mai intre pe teren.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI