Colega de bancă a Simonei Halep, mai populară decât fostul lider WTA în liceu. Vedeta școlii era campioană europeană

Colega de bancă a Simonei Halep, mai populară decât fostul lider WTA în liceu. Vedeta școlii era campioană europeană
Cine este celebra fosta colega de banca a Simonei Halep

Simona Halep este, de departe, cea mai populară jucătoare de tenis româncă din lume, însă situația nu a fost dintotdeauna așa. Când era în liceu, colega ei de bancă era o sportivă mult mai cunoscută decât ea. Despre cine este vorba, de fapt.

Cine este sportiva Anamaria Sebe, fosta colegă de bancă a Simonei Halep

În anii liceului, nimeni nu ar fi crezut că Simona Halep va ajunge, într-o zi, numărul 1 mondial la tenis feminin, deși tânăra constănțeancă a muncit din greu, încă de pe vremea când avea doar câțiva anișori, la visul ei de o viață.

Simona Halep a absolvit Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanța, iar în 2008 a câștigat primul ei turneu de Grand Slam la junioare, Roland Garros, atunci când a învins-o pe Elena Bogdan în marea finală.

Deși toți o știu pe Simona Halep, puțini știu cine este vedeta din lumea sporturilor care a fost colega ei de bancă pe perioada liceului. Este vorba despre Anamaria Sebe, multiplă campioană la tenis de masă. La 10 ani, tânăra sportivă câștiga primul ei titlu național, Paleta de Argint, la campionatele de la Buzău.

La vârsta de 15 ani, Anamaria Sebe obținuse medalia de argint la campionatele europene și locul 3 pe podium alături de echipa sa. În aceeași perioadă, adolescenta se bucura alături de echipa națională de locul 1 la Cupa României la tenis de masă.

Anii au trecut, iar Anamaria Sebe a plecat în Turcia, unde a jucat tenis de masă pentru cele mai importante cluburi, reușind să câștige o grămadă de bani. Blondina a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova și a devenit antrenor la Farul Constanța.

În 2020, fosta colegă de bancă a Simonei Halep s-a căsătorit cu iubitul ei Cosmin Mirică, un inginer petrolist din Năvodari. Astăzi, Anamaria Sebe lucrează la liceul pe care l-a absolvit acum 11 ani ca profesor-antrenor la secția de tenis de masă. De asemenea, ea antrenează lotul național de juniori 3.

Anamaria Sebe este dublă campioană europeană la juniori și multiplă campioană națională la toate categoriile de vârstă.

Simona Halep se căsătorește miercuri, 15 septembrie

Fostul lider mondial la tenis feminin se mărită cu logodnicul ei Toni Iuruc miercuri, 15 septembrie, un eveniment așteptat de toată lumea. Cei doi îndrăgostiți au decis să organizeze fericitul eveniment miercuri, la Constanța, de la ora 16:00.

Mai multe personalități din România, printre care Klaus Iohannis și soția lui Carmen, Ilie Năstase și Ion Țiriac dar și prietenii apropiați vor asista la oficializarea relației dintre Halep și Iuruc. Pentru ca toată lumea să se bucure de petrecere, la nunta Simonei Halep au fost stabilite două reguli mari și late:

  • invitații lasă telefoanele mobile și dispozitivele de filmat la intrare
  • nu se aduc daruri sau bani
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI