Codul secret de pe Whatsapp. Ce se întâmplă dacă apeși aceste taste. Trucul este genial

Codul secret de pe Whatsapp. Ce se întâmplă dacă apeși aceste taste. Trucul este genial
Codul secret de pe Whatsapp

Acest truc reprezintă cel mai bun și mai simplu mod de a-ți surprinde contactele de pe WhatsApp. Este vorba despre un emoji ascuns pe care aproape nimeni nu știe să-l folosească. Motivul? Nu este pe tastatură. Pentru a-l folosi, trebuie să introduci un fel de cod pe care foarte puțini îl știu.

Codul secret de pe Whatsapp

Pentru a folosi emoticonul reprezentat de o inimă străpunsă de săgețile lui Cupidon, trebuie să folosești următorul cod: ~„(emoticon inimă)”~. Apăsând pentru a trimite, acesta va apărea pe ecran. Atât expeditorului, cât și destinatarului mesajului.

Acest truc funcționează atât în ​​versiunea mobilă, cât și pe web-ul WhatsApp. Desigur, pe computer este ceva mai complicat de utilizat, deoarece nu toată lumea știe să folosească simbolul de echivalență, similar virgulei spaniolă. Pentru a-l seta, ține apăsat tasta alt și, în același timp și fără a elibera, numerele 1, 2 și 6. Va apărea automat pe ecran. Simbolurile de comparație (mai mare și mai mic decât) sunt pe orice tastatură din stânga literei z. Pentru a introduce simbolul emoticon, fă clic pe meniul de emoticon web WhatsApp.

WhatsApp a încetat să mai funcționeze pe o serie de dispozitive, de la data 1 noiembrie. Încetarea serviciului afectează telefoanele mobile vechi de câțiva ani, majoritatea fost comercializate în 2012 sau 2013. Telefoanele care nu sunt afectate sunt cele cu Android versiunea 4.1 sau mai recentă, precum și cele cu alte sisteme de operare.

Dacă vrei să verifici versiunea mobilului tău Android, o poți face în funcția „Setări” a smartphone-ului tău, observând și dacă există posibilitatea de a-l actualiza.

În urma politicii de actualizare a rețelei promovată de Facebook, telefoanele care utilizează un sistem de operare Android în versiunea 4.0.4 sau anterioară sunt și ele afectate de această mișcare.

Telefoane pe care nu mai funcționează WhatsApp:

Galaxy Trend II
Galaxy SII
Galaxy S3 mini
Galaxy Xcover 2
Galaxy Core
Galaxy Ace 2
Lucid 2
Optimus F7
Optimus F5
Optimus L3 II Dual
Optimus F5
Optimus L5
Best L5 II
Optimus L5 Dual
Best L3 II
Optimus L7
Optimus L7 II Dual
Best L7 II
Optimus F6, Enact
Optimus L4 II Dual
Optimus F3
Best L4 II
Best L2 II
Optimus Nitro HD
Optimus 4X HD
Optimus F3Q
ZTE V956
Grand X Quad V987
Grand Memo
Xperia Miro
Xperia Neo L
Xperia Arc S
Alcatel
Ascend G740
Ascend Mate
Ascend D Quad XL
Ascend D1 Quad XL
Ascend P1 S
Ascend D2
Archos 53 Platinum
HTC Desire 500
Caterpillar Cat B15
Wiko Cink Five
Wiko Darknight
Lenovo A820
UMi X2
Run F1
THL W8

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI