Codrin Ștefănescu se răzbună pe noua conducere PSD. Ce dezvăluiri face despre planurile Vioricăi Dăncilă

Codrin Ștefănescu se răzbună pe noua conducere PSD. Ce dezvăluiri face despre planurile Vioricăi Dăncilă
Codrin Ștefănescu se răzbună pe noua conducere PSD

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD și apropiat al lui Liviu Dragnea se răzbună pe noua conducere PSD. Ce dezvăluiri face politicianul despre planurile Vioricăi Dăncilă?

Codrin Ștefănescu se răzbună pe noua conducere PSD

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, s-a răzbunat pe propriul partid. Într-o declarație pe Facebook, politicianul a spus că partidul din care face parte pune în practică cele mai bizare idei ale opoziției. Apropiatul lui Liviu Dragnea scrie că visurile de coșmar ale lui Orban și Turcan devin realitate și că până și  Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Boc, a ajuns să ”își bată joc de noi”.

În final, Codrin Ștefănescu spune scurt: ”e deja cumplit”, alăturând și câteva puncte de suspensie pentru a transmite dramatism. „Pânā și Funeriu a ajuns să-și batā joc de noi! Cā PSD și noua sa conducere pun în practicā cele mai bizare idei ale opoziției. Visurile de coșmar ale lui Orban și Turcan devin realitate imediată! Funeriu, auziți? Funeraru’ învățământului românesc râde cu lacrimi de noi! E deja cumplit…”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ștefănescu, despre ”lista neagră” din PSD

De asemenea, tot pe o rețea de socializare, politicianul a mărturisit că există o listă neagră în PSD. Într-o intervenție în direct, la Antena 3, Codrin Ștefănescu a fost întrebat despre subiectul deschis pe Facebook. Fostul secretar general al PSD și-a explicat exprimarea ca fiind ironică, precizând că sintagma ”listă neagră” a fost folosită pentru a ironiza luptele interne din partid ce nu fac decât să îi întărească pe adversarii politici.

Nu ştiu dacă aţi înţeles că toţii că în PSD în momentul de faţă se întâmplă tot felul de lucruri ciudate. Eu m-am referit şi la suspendarea din funcţie a lui Şerban Nicolae. Totuşi Şerban Nicolae a primit la Congres un număr mare de voturi. Adică 300 şi ceva de voturi înseamnă 100.000 de electori de-ai noştri, care înseamnă primari, viceprimari, senatori, care s-au exprimat pentru Şerban Nicolae. Sunt colegi care tac de ceva timp şi nu mai au niciun fel de reacţie”, a declarat Codrin Ștefănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI