Codrin Ștefănescu a dezvăluit ce muncă face Liviu Dragnea la Rahova. Nu a mai vrut la bucătărie

Corin Ștefănescu a dezvăluit ce muncă prestează fostul președinte al Partidului Social Politic în închisoare. Liviu Dragnea nu a mai vrut să muncească la bucătărie.

Codrin Ștefănescu a dezvăluit ce muncește Dragnea la Rahova

S-a aflat ce muncește Liviu Dragnea! Acest detaliu a fost făcut public de Codrin Ștefănescu. Fostul lider al PSD a trecut de perioada de carantină din Penitenciarul Rahova. Cu toate că se spunea că Liviu Dragnea va munci la bucătărie, acesta a optat să presteze servicii pentru atelierul auto din Ravova, potrivit declarațiilor făcute de către fostul secretar general al PSD.

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare. Un complet format din 5 judecători a menținut sentința dată în prima instanță. Înainte de proces, Dragnea a fost întrebat dacă se teme de decizia ce urma atunci să vină. Fostul președinte al PSD a replicat: „Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista vor da condamnare”.

Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre munca pe care o prestează Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova
Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre munca pe care o prestează Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova

Dragnea lucrează la atelerul auto al închisorii

Fostul secretar general al PSD a susținut că Dragnea nu se dă înapoi de la munca pe care trebuie să o facă în închisoare, la fel ca orice om aflat în spatele gratiilor care are drept la muncă.

„Noi încercăm când ne sună să nu îi spunem ce se întâmplă aici. Sper că nu se uită la televizor, că nu știe câți prieteni l-au trădat. Mi-a și spus la ultima convorbire telefonică că nu se uită la TV. Mă asigur mereu când mă sună că nu se uită la TV și că nu citește presa politică. Nu e ușor pentru un om ca el să afle că din foarte multe din proiectele lui s-a ales praful. (….) Se pricepe la asta și este o muncă care îi place. În timpul liber citește, citește multe cărți”
Codrin Ștefănescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI