Codin Maticiuc rupe tăcerea despre droguri. Adevărul despre ce se întâmplă în cluburile de pe litoral VIDEO

Codin Maticiuc rupe tăcerea despre droguri. Adevărul despre ce se întâmplă în cluburile de pe litoral VIDEO
Codin Maticiuc rupe tacerea despre droguri. Adevarul despre ce se intampla in cluburile de pe litoral

Codin Maticiuc a stârnit vâlvă în mediul online, după ce a postat un mini vlog pe canalul său oficial de Youtube, unde a vorbit despre adevărul din culisele petrecerilor de 1 Mai care se desfășoară pe litoralul românesc. Celebrul afacerist a rupt tăcerea despre consumul de droguri ce are loc la unele party-uri.

Ce spune Codin Maticiuc despre tinerii care se droghează de 1 Mai, pe litoral

Codin Maticiuc este cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru faptul că a fost dintotdeauna un mare împătimit al vieții de noapte.

De mai bine de 20 de ani, fostul crai de Dorobanți a petrecut weekendul de 1 mai petrecând de zile mari în cluburile, discotecile și localurile de pe litoralul românesc.

De la discotecile din Neptun și Olimp la localurile exclusiviste din Mamaia, Codin Maticiuc trage un semnal de alarmă asupra consumului de substanțe interzise ce ar avea loc în cluburile de noapte de pe litoral.

„Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două dăți (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte, după care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (..)

Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile.”, a declarat Codin Maticiuc în vlogul său de pe Youtube.

Codin Maticiuc a mărturisit că el preferă alcoolul și este un mare împătimit al licorii lui Bachus. Cu toate acestea, afaceristul este de părere că „Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi beat-ul ăla.”.

Câți bani a investit Codin Maticiuc în filmul Miami Bici 2

Codin Maticiuc se pregătește pentru Miami Bici 2, continuarea filmului care a avut un succes fulminant acum doi ani de zile. Deși scenariul nu este scris, momentan, actorul promite multe surprize în a doua parte a proiectului-fenomen.

„Scenariul nu este încă scris. Alex Coteț e principala mână la crearea sa, așa că îl așteptăm să vedem cu ce ne va surprinde. Eu voi fi doar a doua mână.

Merge greu fiindcă avem cu toții pretenții și așteptări și trebuie să iasă cel puțin la fel de bun ca și prima parte”, ne-a declarat Codin Maticiuc, acum puțin timp.

Cu artistul Killa Fonic cântând coloana sonoră a filmului, iar Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut și sub porecla Bromania, în rolurile principale, filmul Miami Bici s-a bucurat de un imens succes în 2020.