Cocktailul de 5.000 de dolari, senzația vasului Disney Wish. De ce e atât de scump VIDEO

Cocktailul de 5.000 de dolari, senzația vasului Disney Wish. De ce e atât de scump VIDEO
Cocktailul de 5.000 de dolari, senzatia vasului Disney Wish

O înregistrare video apărută pe platformele social media arată exact cum arată cocktailul de pe vasul Disney Wish, licoare pentru clienții vor scoate din buzunar suma impresionantă de 5.000 de dolari. Cum arată faimoasa băutură. De ce este renumită licoarea.

Cum arată cel mai scump cocktail din lume

Hyperspace Lounge de la bordul navei de croazieră Disney Wish servește cel mai rar și cel mai valoros cocktail din galaxia Războiul Stelelor, pentru care trebuie să plătești 5.000 de dolari. Cocktailul controversat a apărut într-un videoclip devenit viral pe rețelele sociale.

Băutura îți ajunge la masă într-un camtono, containerul de securitate folosit pentru păstrarea lucrurilor de valoare în serialele The Mandalorian și Cartea lui Boba Fett, și este dezvăluită după învârtirea unui buton care face cilindrul rotund să se deschidă.

La fel ca suportul folosit pe ecran, panourile laterale ale transportorului se deschid, oferind destinatarului acces la conținutul paharului de cocktail.

În interior, se pare că există trei pahare în stil shot care servesc amestecul de 5.000 de dolari, cunoscut oficial sub numele de Kaliburr Crystal în meniul Hyperspace Lounge. Băutura este listată pe site-ul MickeyBlog.com, fără a dezvălui care sunt ingredientele din care este preparată licoarea.

Oamenii au speculat ce ar putea fi în cocktail pentru prețul său ridicat. FanByte a subliniat că o ipoteză populară este coniacul Louis XIII al lui Remy Martin, a cărui sticlă costă în jur de 3.000-4.000 de dolari sau un alt lichior de înaltă calitate.

Cât costă un bilet pentru croaziera de pe vasul Disney

Dacă preferați să vă păstrați banii, există o mulțime de băuturi la preț obișnuit în meniul de cocktail de la Hyperspace Lounge, spun proprietarii.

De exemplu, pentru 15 dolari, consumatorii pot opta pentru un Spire Sunset care conține un amestec răcoritor de Saigon Bagur, Kamquat, lychee și nucă de cocos. De asemenea, oaspeții pot lua acasă un pahar Hyperspace Lounge cu achiziționarea oricărui cocktail la un cost suplimentar de 12 dolari.

Până acum, toate privirile s-au îndreptat spre Star Wars: Galactic Starcruiser, noul hotel captivant care permite fanilor celebrei francize să-și trăiască propriile povești din Star Wars.

Conform revistei Fortune, băutura este disponibilă exclusiv la bordul Disney Wish, cel mai nou vas de croazieră al Disney, care își va începe voiajele începând cu data de 15 iulie.

Doritorii acestei experiențe inedite trebuie să plătească, pentru a călători cu acest vas de lux, o sumă colosală cuprinsă între 1.800 de dolari și 26.000 de dolari, în funcție de destinația finală, durata călătoriei și camera aleasă.