CNA, amendă usturătoare pentru PRO TV. Ce s-a întâmplat în emisiunea Șefi Sub Acoperire

CNA, amendă pentru Pro TV. Ce se va întâmpla cu Șefi sub acoperire?

Pro TV a fost amendat pentru emisiunea „Șef sub Acoperire”. Din păcate pentru cel mai nou show, Consiliul Național al Audiovizualului a decis într-o ședință faptul că este necesară sancționarea postului din cauza unei nereguli grave.

CNA, amendă pentru PRO TV. Ce s-a întâmplat cu Șefi sub Acoperire?

Consiliul Național al Audiovizualului a hotărât în ședința de azi faptul că trebuie sancționat postul Pro TV din cauza unei reclame mascate la compania de pază BGS. În acest context, ediția din 3 octombrie le-a adus șefilor celui mai cunoscut trust din România o amendă de 10.000 de lei, conform paginademedia.ro.

Conform raportului de monitorizare, în cadrul show-ului de 53 de minute, sigla companiei de pază a fost vizibilă nu mai puțin de 14 minute. Mai mult decât atât, pe parcurs au mai existat numeroase mențiuni sau referințe ale aceleași companii. După cele petrecute, unii din membrii CNA au susținut că va urma o monitorizare pe toate edițiile deja difuzate. Chiar un membru al Consiliului Național al Audiovizualului a adus cazul pe masa CNA.

CNA amendează PRO TV din cauza reclamei mascate dintr-o ediție a emisiunii Șefi sub Acoperire
CNA amendează PRO TV din cauza reclamei mascate dintr-o ediție a emisiunii Șefi sub Acoperire

„Mi s-a părut că apărea BGS în fiecare secundă”

„Am făcut această autosesizare pentru că s-a întâmplat ca într-o joi seară să am televizorul deschis pe Pro TV și să apară această emisiune. Când am auzit prima dată BGS, nu mi-a sărit părul din cap, dar mi s-a părut atât de agresivă, că apărea BGS în fiecare secundă (…) Mie mi se pare că suntem sfidați pe față. Mi s-a părut foarte agresiv. Efectiv m-am simțit bombardată și jignită.

Văzând toată această monitorizare, voi cere și monitorizarea celorlalte ediții cu ceilalți Șefi sub acoperire. Pentru că, din punctul meu de vedere, este o publicitate mascată și nu este una de bun simț. Mi se pare că este una foarte agresivă chiar și pentru felul meu de indulgent de a privi lucrurile”
Cristina Pocora, membru CNA

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI