27 mart. 2021 | 22:56

Clubul Bamboo, închis de Poliția Locală. Ce a descoperit primarul Sectorului 2 când a descins acolo

Știri generale
Clubul Bamboo, închis de Poliția Locală. Ce a descoperit primarul Sectorului 2 când a descins acolo
Clubul Bamboo închis de autorități

Unul din cele mai cunoscute cluburi din Capitală, clubul Bamboo a fost închis pe o perioadă nedeterminată astăzi. Totul a plecat de la reclamațiile locuitorilor din zonă. Conform informațiilor aici se pregăteau de adevărate petreceri, ilegale bineînțeles. Deznodământul a fost suspendarea activității și amendarea proprietarilor clubului.

Clubul Bamboo închis de autorități

În urma unor sesizări făcute de locatarii din zonă, primarul Sectorului 2, Radu Mihai a decis să facă o vizită la fața locului să vadă despre ce este vorba. În primă fază nu i s-a dat voie să intre în locație, ulterior întorcându-se la fața locului cu cei de la Poliția Locală. Conform spuselor acestuia la Clubul Bamboo se muncea de zor la construirea unui cort. În incinta cortului, mai spune primarul, ar fi trebuit să se țină anumite evenimente, ilegale.

”În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Serviciul de investigare a criminalității economice. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți. Zilele trecute Poliția Locală a descoperit că la clubul Bamboo se construiește un cort deși nu au autorizație.

Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuși, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei.”, scrie Radu Mihai.

”Administratorii nu au fost de găsit”

Primarul a continuat povestea evenimentelor, pe Facebook, relaqtând despre cele descoperite la fața locului. Nu mare i-a fost mirarea când a găsit coretul construit, cu toate că administratorii clublui au fost avertizați să nu facă acest lucru.

Joi eram pe teren și fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri.Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți.

Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea. NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate.”, a scris primarul Radu Mihai pe facebook.

Cu alte cuvinte, Clubul Bamboo a fost închis pe  o perioadă nedeterminată, încălcând flagrant restricțiile impuse  de autorități.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro