Clotilde Armand lasă spitalele din București fără bani. Gabriela Firea: „Patru spitale extrem de importante din București sunt într-un pericol major”

Clotilde Armand lasă spitalele din București fără bani. Gabriela Firea: „Patru spitale extrem de importante din București sunt într-un pericol major”
Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Clotilde Armand Sursă foto: Inquam Photos/George Călin

Scandal imens în România după ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a decis să taie investițiile pentru patru spitale din București. În urma aflării veștii, Gabriela Firea a făcut acuzații grave la adresa acesteia, dar și la adresa altor primari, susținând că scopul lor este acela de „a distruge” Capitala.

Pacienții copii, în mare pericol

Gabriela Firea transmite semnale de alarmă cu privire la soarta a mii de pacienți care au beneficiat de tratamente în cadrul celor patru spitale vizate de Clotilde Armand pentru tăierea investițiilor. Din păcate, vestea aflată ieri i-a adus primarului Sectorului 1 și mai multă antipatie din partea bucureștenilor, aceștia putând avea și mai puține posibilități de a fi tratați decât până acum.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea o critică în termeni aspri pe Clotilde Armand, subliniind faptul că nu p interesează soarta pacienților.

„Primarii „Noului București” sunt distrugătorii sănătății în Capitală! Pentru ei nu contează pacienții, totul este doar calcul politic. Totul se rezumă la cifre!

Patru spitale extrem de importante din București sunt într-un pericol major. Spitalul de Urgență – Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul de Urgențe Oftalmologice riscă să rămână fără finanțare dintr-o simplă dorință a noului primar de sector.

Astăzi, doamna Armand le cere consilierilor locali să oprească orice investiție în aceste spitale! Nu mai vrea să plătească nici măcar facturile la utilități pentru că e „presiune” pe buget!

Managerii celor patru spitale au aflat astăzi că vor rămâne fără bani și investiții, dacă această hotărâre va fi aprobată de majoritatea PNL-USR+ de la Sectorul 1”, a transmis aceasta.

Gabriela Firea nu l-a iertat nici pe Nicușor Dan

Dacă tot a vorbit despre dezinteresul primarilor, Gabriela Firea a ținut să reamintească despre faptul că Nicușor Dan a blocat proiectul “Spitalul Metropolitan”, un proiect dedicat pacienților și medicilor. Aceasta îl acuză pe actualul primar de dezinteres față de cetățeni, fiind mânat doar de ura față de opoziție.

„Așa a făcut și Plicușor cu Spitalul Metropolitan. A blocat un proiect găsit „la cheie”, gândit de profesioniști în domeniu, doar pentru că era făcut de echipa mea. Nu s-a mai gândit la pacienți!

Nu s-a gândit nici la cadrele medicale din cel puțin 3 spitale care urmau să fie relocate acolo, din cauză că acum își desfășoară activitatea în clădiri cu mari probleme. Medicii de la Maternitatea Giulești, Spitalul Cantacuzino sau de la Spitalul Dan Teodorescu își puneau speranța în acest proiect.

Însă, pentru Plicușor și „frații” săi de la sectoarele 2 și 6, Spitalul Metropolitan a fost motiv de bășcălie.
De neînțeles a fost și decizia primarului #DrepteiUnite de a opri activitatea Spitalului modul Covid din Pipera.

Cum să lași să facă păianjeni o construcție cu 250 de paturi și dotări în timp ce spitalele COVID sunt sufocate și se întâmplă nenorociri ca la Balș?”, a declarat Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI