21 iul. 2020 | 07:53

Clotilde Armand, gest neașteptat. I-a uluit pe oameni după o decizie controversată

Știri generale
Clotilde Armand, gest neașteptat. I-a uluit pe oameni după o decizie controversată
Clotilde Armand, decizie controversată

Clotilde Armand a surprins pe majoritatea oamenilor în urma deciziei sale. Ce a hotărât cunoscuta politiciană? Aceasta revine în atenția românilor.

Clotilde Armand, decizie controversată

Cclotilde Armand a fost mereu o prezență aparte, în special după ce a venit în ochii tuturor pe scena politicii românești. Cei de la USR au prezentat-o pe cu mâuși, ca fiind cel puțin salvarea României. Clotilde a păcălit o perioadă, dar adevărata față a sa a ieșit în cele din urmă la iveală. Valorile europene cum se prezentau în perioada electorală nu mai sunt așa, iar după ce a pierdut lupta pentru primăria Sectorului 1 totul s-a schimbat. Dan Tudorache se pare că a convins mai bine românii pentru postul de edil pentru S1, dar în timpul acesta nici Clotilde nu stătea cu mâinile în sân să învețe din eșecul său. Aceasta s-a reorientat pentru o scurtă vreme către Parlamentul Euopean, după o vizită amănunțită prin consiliu, unde a pus piedici peste piedici unor proiecte venite tocmai în sprijinul comunității în fruntea căreia trebuia să se afle.

Armand revine din nou în atenția tuturor, datorită alegerilor locale care ne scot pentru moment din bula crizei sanitare și viitoare economice de care vom avea parte, așa că se înalță pe credințele neconforme cu ale sale pe care le dețin alți candidați. Cu toate astea, mulți s-au prins de cum este franțuzoaica și de ce a prins ca prin minune glas în perioada aferentă, dar nimeni nu uită ceea ce a făcut aceasta în luna februarie a anului curent, timp în care punea piedici celor care încercau să găsească soluții în perioada în care România avea doar 7 cazuri de coronavirus pe teritoriu. Situația este prezentată în detaliu în materialul de mai joc, între 2:27 și 2:32.

Lucrări publicate de Armand

-Am ales România, Editura Humanitas, București, 2016.
-Cum să fii fericit în România, Humanitas, 2017, Volum coordonat de Oana Bârna, cu texte de Gabriel Liiceanu, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu, Anamaria Smigelschi, Andrei Pleșu, Adriana Bittel, Dan Tăpălagă, Jean A. Harris, Vlad Zografi, Clotilde Armand, Ariana Rosser Macarie, Andreea Răsuceanu, Andrei Cornea, Monica Pillat, Mihaela Coman, Horia-Roman Patapievici.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro