Clipul viral al zilei: cum a apărut un politician care a i-a luat la mișto pe USR Plus și PNL. Totul a pornit de la Clotilde Armand

Clipul viral al zilei: cum a apărut un politician care a i-a luat la mișto pe USR Plus și PNL. Totul a pornit de la Clotilde Armand/ Foto: Dragoș Ciolac

Pe 19 august s-au închis listele de candidați pentru alegerile locale din 27 septembrie. De departe, cea mai dură luptă se va da pentru Primăria Capitalei. Însă, din urmă vin tare și candidații primăriilor de sector, care își manifestă nemulțumirile, alături de acuze către partidele rivale, în videoclipuri postate pe rețelele de socializare.

Un politician i-a luat la mișto pe cei din USR Plus și PNL

Călin Tudose (PER) a postat în urmă cu câteva ore o înregistrare video în care apare pictat pe față cu o vopsea în culoarea albastru, ca o ironie la adresa opozanților. El i-a numit pe liderii USR și PNL ”campioni ai bulling-ului politic, ai ipocriziei și ai afacerilor dubioase cu statul”, apoi a luat câteva nume din sfera politică și a făcut o mică descriere pentru fiecare. Pe Clotilde Armand a caracterizat-o drept franțuzoaica dedulcită la bine în România, Pe Ciprian Ciucu campion la scris hârtii pe bani și pe Dan Barna impostor care se visa șef de stat.

Politicianul este fost Consilier Local din partea PMP în cadrul Consiliului Local al Sectorului 6, și-a trecut armele la Partidul Ecologist Român (PER), fiindu-i oferită funcția de președinte interimar al organizației politice din Sectorul 6 și totodată candidatura pentru poziția de primar în cadrul alegerilor locale din septembrie 2020.

„Ei sunt o jignire la adresa opțiunii politice la vot”

„Marea majoritate a acestor leaderi impostori, hedoniști de formație, disprețuiesc munca ce crește o afacere organic prin trudă și s-au specializat pe „tunurile” date prin intermediul asociațiior, ONG-urilor și a tuturor formelor de consultanțe care implică de fapt editarea unei proceduri direcționate în special către o entitate bugetară, urmată de emiterea instantanee a unei facturi babane. Niciodată nu voi putea să înteleg acest „modus operandi” mizer prin care unii „baieți/fete deștepți/e de conjunctură” se pot îmbogăți, în disprețul pentru ceilalți care chiar muncesc.

De unde atâta ipocrizie ca ulterior să blamezi constant și cu consecvență, locul de unde de fapt iei banii și-i bagi în saltea, ca mai apoi să stai crăcănat și cu conștiința împăcată la terasă pe Calea Victoriei și să explici tuturor că tu ești viitorul și toți ceilalți trebuie să fie exterminați pentru că sunt proști și retrograzi.

Indivizi cum sunt franțuzoaica dedulcită la bine în România Clotilde Armand, campionul la scris hârtii pe bani grei Ciprian Ciucu, acest “zilier” (cum s-a autodenumit) care nu a avut proiecte în Consiliul General pentru că nu a avut cu cine si de ce (ignorând bucureștenii care l-au trimis acolo), acest funcționar public care a absentat la ședintele Consiliului General, care candidează din frustrare, că el „n-are”, of, măi Ciprian…, impostorul Dan Barna care se visa Președintele României și atâți alții care reprezintă astăzi atât de dizgrațios DREAPTA nu sunt nimic altceva decât o jignire la adresa opțiunii politice la vot a unei categorii de electorat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI