Alegeri Locale 2020. Ce avere are Magda Catone. Candidează pentru un post de consilier

Alegeri Locale 2020. Ce avere are Magda Catone. Candidează pentru un post de consilier
Alegeri Locale 2020. Ce avere are Magda Catone. Candidează pentru un post de consilier

Actrița Magda Catone, fosta soție a regretatului actor Șerban Ionescu, a decis să se implice în politică, astfel că actrița a fost nevoită să-și facă averea pe care o deține publică.

Alegeri Locale 2020. Care este averea Magdei Catone. Actrița candidează pentru un post de consilier

Magda Catone a surprins pe toată lumea, în urmă cu ceva timp, atunci când a anunțat că va candida pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 2.

Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.

Magda Catone și Șerban Ionescu
Magda Catone și Șerban Ionescu

Câți bani are Magda Catone în conturi

Astfel, actrița și-a depus recent declarația de avere. Din documentul respectiv reiese că, împreună cu fiul ei și al lui Șerban Ionescu, Carol, deține două apartamente în București. Magda Catone mai are două conturi în lei, de 275.528 lei, respectiv 17.059 lei, și unul în care se află 4.967 de euro. În total, în conturile celebrei actrițe au fost economisiți circa 65.000 de euro.

De asemenea, la rubrica veniturilor anuale, valabile pentru 2019, Magda Catone a completat că a încasat un salariu anual de 67.903 lei (5.658 lei pe lună), de la Teatrul Național București. Ea a mai câștigat 10.000 de lei din „contracte ocazionale”.

De ce a murit Șerban Ionescu, soțul Magdei Catone

Actorul Șerban Ionescu, fostul soț al Magdăi Catone, a murit pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, din cauza sclerozei amiotrofice. Iniţial, s-a spus că Șerban Ionescu suferea de borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura de căpuşă. Atunci, Șerban Ionescu și Magda Catone se aflau în plin proces de divorț.

PNL a transmis un comunicat de presă cu ocazia încrierii Magdei Catone în partid. ”Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”.

Ce premii a câștigat Magda Catone

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală. Este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984”, a fost anunțul făcut de PNL Sector 2.