08 feb. 2021 | 11:00

Clipe grele pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard și-a ieșit din fire, ce s-a întâmplat în vestiar

News
Clipe grele pentru Ianis Hagi. Steven Gerrard și-a ieșit din fire, ce s-a întâmplat în vestiar
Steven Gerrard critică ce i-a lipsit echipei în egalul cu Hamilton

La finele săptămânii trecute Ianis Hagi și colegii de la Glasgow Rangers au avut un nou meci în campionat. Meciul împotriva celor de la Hamilton Academical s-a terminat la egalitate. Scorul a fost unul surprinzător, având în vedere că Rangers a jucat împotriva ultimei clasate. Steven Gerrard a declarat la conferința de presă că Rangers nu au avut „calitate și personalitate” în linia de start, întrucât duminică au fost ținuți în șah de ultima clasată, Hamilton.

Steven Gerrard critică ce i-a lipsit echipei în egalul cu Hamilton

Ultimul meci în campionat, împotriva celor de la Hamilton Academical a adus mari nemulțumiri în rândul fanilor. Glasgow Rangers a intrat pe teren fără „calitate și personalitate”, iar scorul final, de 1-1 cu ultima clasată l-a determinat pe Steven Gerrard să-și critice dur elevii, inclusiv pe Ianis Hagi.

Managerul celor de la Rangers, Steven Gerrard, spune că „nu meritau nimic” împotriva celor de la Hamilton Academical. Deși au jucat, relativ bine, și-au pierdut concentrarea, primind un gol în minutul 94. Gerrard a descris cele 90 de minute de duminică drept „cea mai proastă performanță” a lui Rangers dintr-un sezon în care fuseseră neînvinși în Scotish Premier League.

„Dezamăgit de performanța generală. Dar ar trebui să fiu cu adevărat fericit să iau un punct din acest joc. Pentru că nu meritam nimic.

Creditul lui Hamilton, au intrat cu adevărat printre noi astăzi, ne-au oprit să ne facem jocul normal. Ne-a fost foarte greu deși am avut cele mai bune șanse pe tot parcursul jocului. ”, declara Steven Gerrard la conferința de presă.

Egalul cu Hamilton îi lasă pe Rangers cu 21 de puncte în avantaj în Scotish Premier League și își menține cursa în ligă neînvinsă. Totuși, portarul Allan McGregor a trebuit să scoată un șir de mingi, împiedicându-i pe Callachan, Bruce Anderson și Scott McMann să înscrie.

Ianis Hagi titular în egalul cu Hamilton

Ultimul meci din campionat l-a găsit pe Ianis Hagi titular în primul XI al celor de la Rangers. se pare că jocul tânărului sportiv român a fost la fel de slab ca al echipei, în general. Steven Gerrard a criticat în termeni duri jocul și spațiile lăsate în teren de mijlocași și cei din apărare.

Totul a culminat cu lipsa de concentrare din minutul 94. Surprinzător, ultimii clasați reușeau să fure un punct, prin golul marcat. Chiar dacă jocul a fost slab, nimic nu prevedea finalul de meci, cu Hamilton în atac punând presiune pe apărarea celor de la Glasgow Rangers, iar golul marcat nu a făcut altceva decât să demonstreze lipsa de concentrare a elevilor lui Steven Gerrard.

”Există o mare responsabilitate pentru băieții care atacă pentru a fi creativi. Acestea fiind spuse, putem câștiga un joc în mai multe moduri diferite. Ar putea fi un joc direct și există diferite moduri de a cauza probleme echipelor.

Acesta a fost obiectivul meu deplin, nu neapărat ceea ce va face Hamilton. Acesta este modul în care vom merge și vom duce jocul la Hamilton și vom încerca să fim creativi cât putem.”, declara înainte de meci Gerrard.

Presa din Scoția critică jocul lui Rangers din ultima etapă

Steven Gerrard și Rangers sunt criticați dur de presa de specialitate din Scoția. Totul se rezumă la alegerile făcute de antrenor pentru începutul de meci. Expertul Sky Sports, Kris Boyd, i-a criticat pe starurile Rangers. Acesta a criticat jocul lui James Tavernier și Borna Barisic, dar și rolurile lor remiza de duminică după-amiază.

Steven Gerrard și Rangers au fost departe de a fi în cel mai bun moment în startul inițial de pe stadionul Fountain of Youth. Mai aveau doar câteva secunde ce părea că le va aduce trei puncte. Totul după un autogol al lui Brian Easton. Cu toate acestea, Ross Callachan a plecat într-o cursă nebună spre poarta adversă, practic în ultimul minut al jocului.

”Această greșeală la sfârșit vine de la faptul că James Tavernier nu a pus presiune pe minge. Au reușit să ducă mingea pe linie, să ajungă dincolo. Borna Barisic doarme și Callachan reușește să recupereze peste poartă și îl lovește pe McGregor pentru un autogol.” a spus Boyd pe Sky Sports.

Fundașii au fost esențiali pentru succesul Rangers în Premiership în acest sezon, iar Barisic a jucat un rol important în poarta lui Glasgow Rangers. Rezultatul a fost unul mare pentru Hamilton în efortul lor de supraviețuire și un eșec pentru elevii lui Steven Gerrard, dar avantajul lor în partea de sus a tabelului este încă de 21 de puncte.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Becali spune că a fost sunat de Viorel Hrebenciuc: „Măi, nea Gigi, hai să îl băgăm pe Simion în turul doi”. Ce a răspuns patronul FCSB
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Ungurii dau marea lovitură financiară în inima României. Au bătut deja palma
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Asociația de proprietari te pune să achiți. Obligație de plată dacă stai la bloc, nu contează la ce etaj
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
VEȘTI EXCELENTE! Românii primesc 2270 lei ÎN PLUS la pensie!
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro