Clipe de panică la Survivor România. Elena Marin a început să sângereze la Consiliul de eliminare

Clipe de panică la Survivor România. Elena Marin a început să sângereze la Consiliul de eliminare
Clipe de panică la Survivor România. Elena Marin a început să sângereze la Consiliul de eliminare

A fost panică la Survivor România, la Consiliul de Nominalizare. După ce Faimoșii au pierdut al doilea joc de imunitate din această săptămână, un incident șocant s-a petrecut sub ochii lui Daniel Pavel.

Clipe de panică la Survivor România

După un schimb de replici între Elena Marin și Zanni, Faimoșii au început să voteze. La un moment dat, Elena Marin a anunțat că are nevoie de intervenția medicilor. Ea l-a anunțat pe Daniel Pavel că îi curge sânge din nas și l-a rugat să anunțe medicii.

„Domnul Dan îmi curge sânge din nas, puteți anunța pe cineva, vă rog? Da, m-am șters la nas și după aia am văzut că am sânge”, a spus Elena Marin, în timp ce colegii ei au mers să vadă ce i se întâmplă. 

„Am văzut-o că s-a întors și i-a apărut ceva la nas (…) Figuri de desene animate, ca la 13 ani”, a spus Zanni, ironic. 

Daniel Pavel a anunțat că Elena nu va reveni în consiliu și că este consultată în acest moment de către medic.

„Elena e consultata in acest moment de catre medic. Nu se va mai intoarce in consiliul de Nominalizare. Faimosii au nominalizat, noi ne continuam consiliul”, a anunțat Daniel Pavel. 

„Nu îi curgea niciun sânge din nas, avea puțin sânge pe deget. Nimic nu este sincer când e vorba despre ea”, a spus Zanni. 

Elena a început să sângereze după ce s-a certat cu Zanni

Înainte de acest incident, Elena a început să plângă în hohote, atunci când a auzit ce a avut Zanni de spus despre ea. Afirmând în repetate rânduri că este o fire sensibilă și că nu se preface, Faimoasa a încercat să contracareze cele spuse de Zanni.

Cel mai probabil din cauza tensiunii, Elenei a început să îi sângereze nasul. Ea și-a dat seama doar când a pus mâna la nas și a văzut sângele.

Conflictul care i-a provocat Elenei o mică hemoragie a fost unul chiar minor, comparat cu disputele pe care aceasta le-a avut în trecut cu Zanni.

Faimosul i-a reproșat Elenei că nu reușește să nu mai fie egoistă și individualistă. El a spus că echipa se simte prost atunci când ea pleacă de lângă ei în momentul în care pierde puncte și că tot teatrul pe care îl joacă este pentru ca cei de acasă să o compătimească.

„Niciodată când i s-a reproșat ceva Elenei nu a acceptat adevărul, niciodată nu a venit la echipă să zică uite, da, aveți dreptate. Ea se duce, fuge departe, toată lumea i-a zis, dramatizezi, te victimizezi, exagerezi (…) I-am spus în camp, Elena, îți zic ceva contructiv, am văzut la joc ceva, i-am spus-o, evident că a început din prima. Deja îi știu toate textele. Când am văzut că începe teatrul din nou, am plecat. Mi-a spus că mint. Asta m-a lămurit și mai tare”, a spus Zanni.

Când a fost întrebată cum comentează spusele lui Zannidache, Elena a început să plângă în hohote. Nu și-a putut stăpâni lacrimile, așa că a așteptat să se calmeze și apoi a vorbit.

Și acum o să zică lumea, Zannidache, ai făcut-o pe Elena să plângă. N-am făcut-o, că mi-am spus sincer părerea. De aia nu vreau să-mi mai spun părerea despre absolut nimic”, a spus Zanni. 

Cum a răspuns Elena

„Sunt aici de aproape jumătate de an, e clar că s-au adunat foarte multe lucruri. Simt, poate, mai mult ca niciodată, pentru că am ajuns la un nivel foarte avansat al competiției, simt dorul de casă, singurătatea.  

Poate nu întotdeauna stau cu ei, pentru că nu mă regăsesc, nu am simțit că pot să mă apropii cu ei cu adevărat, așa cum am făcut-o față de alte persoane din competiție, față de Maria. M-am săturat că aud că pun întrebări puerile și mă victimizez. 

Am avut momente în care Maria m-a văzut și am simțit că pot fi eu. Și mi-a spus că sunt sensibilă și asta e frumos. Echipa mea vede în mine falsitate, ipocrizie și alte lucruri și atunci încerc să mă retrag”, a spus Elena Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI