11 sept. 2024 | 17:42

Clipe de coșmar pentru soprana Angela Gheorghiu. Motivul pentru care artista a fost huiduită în Asia: ”Respectați-mă!”

Știri generale
Clipe de coșmar pentru soprana Angela Gheorghiu. Motivul pentru care artista a fost huiduită în Asia: ”Respectați-mă!”
Clipe de coșmar pentru soprana Angela Gheorghiu

Renumita soprană Angela Gheorghiu a creat un moment de tensiune la un concert din Seul. Artista română a pătruns pe scenă fără preaviz, a întrerupt orchestra și un „bis” interpretat de colegul ei, susținând că nu i se acordă respectul cuvenit. Incidentul s-a produs în timpul unei reprezentații a operei „Tosca” de Puccini, la Centrul Sejong pentru Artele Spectacolului.

Angela Gheorghiu a întrerupt spectacolul unui coleg

Angela Gheorghiu a pătruns pe scenă în timpul interpretării unui alt coleg. Tenorul coreean Alfred Kim cânta cunoscuta arie „E lucevan le stelle”, după ce publicul a aplaudat entuziast și a cerut un „bis”.

Nemulțumită de desfășurarea evenimentului, Angela Gheorghiu a indicat orchestrei să se oprească. Deși dirijorul Jee Joong-Bae a intenționat să continue, a cedat la insistențele sopranei. „Scuzați-mă. Este un spectacol, nu un recital. Respectați-mă,” a spus ea, stârnind huiduielile publicului din sală.

Deși dirijorul Jee Joong-Bae a încercat inițial să continue, a fost nevoit să se oprească din cauza insistențelor sopranei. „Scuzați-mă. Este un spectacol, nu un recital. Respectați-mă,” a spus ea, provocând reacția de nemulțumire a publicului din sală.

Motivul pentru care artista a fost huiduită în Asia

Oficialii de la Centrul Sejong pentru Artele Spectacolului au criticat-o dur pe Angela Gheorghiu. Spectacolul a fost reluat după întrerupere, dar finalul a fost din nou plin de tensiune. Artista în vârstă de 59 de ani a refuzat inițial să iasă pentru aplauze, iar când a făcut-o în cele din urmă, a fost întâmpinată cu huiduieli din partea publicului. Ca urmare, artista s-a retras imediat.

Reacțiile fanilor de operă și ale criticilor au fost unanim negative față de artista din România. Unii spectatori au cerut chiar returnarea banilor pe bilete. „A fost un dezastru total” și „Atitudinea arogantă a lui Gheorghiu a fost exasperantă” au fost doar două dintre numeroasele comentarii ale celor prezenți.

„Nu am mai auzit alte declaraţii sau explicaţii din partea ei cu privire la acest incident. Am depus oficial o plângere la compania care o reprezintă şi am solicitat oficial scuze de la Gheorghiu. În prezent, aşteptăm răspunsul ei şi vom stabili paşii următori în funcţie de răspunsul ei. Nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situaţie până acum, aşa că ne uităm la precedente din alte ţări. Suntem în curs de cercetare a acestor cazuri pentru a avea un răspuns informat”.

„Nu este prima dată când soprana Angela Gheorghiu se află în centrul unei controverse. Cunoscută pentru personalitatea sa puternică, ea are un istoric de comportament neprofesionist pe scenă”, notează Koreatimes.co.kr.

Parteneri
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
Redactia.ro
Ce spune Pepe despre înlăturarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele”
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Demisia lui Klaus Iohhannis. Mesajul transmis de la Cotroceni
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Ordinul vine direct de la Comisia Europeană. Noile zone în care va fi interzis fumatul
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro