Surpriză ireală pentru Simona Halep la AO. Ce i-au interzis organizatorii să facă, de fapt

Surpriză ireală pentru Simona Halep la AO. Ce i-au interzis organizatorii să facă, de fapt
Surpriză ireală pentru Simona Halep la Australian Open

Nu mai puțin de 72 de jucători care urmează să participe la Australian Open sunt izolați în camere de hotel din Melbourne Australia. Însă, unii jucători precum Simona Halep, Rafael Nadal sau Serena Williams sunt cazați separat în Adelaide.

Ce i-au interzis organizatorii Simonei Halep

Decizia luată de organizatori de a-i caza separat pe sportivi a dus la o serie de proteste încă de la început. Numai că acestea au devenit tot mai dese după ce 72 de jucători au fost izolați complet în Melbourne, deoarece au fost depistate cazuri de COVID-19 în avioanele cu care au călătorit.

În hotelul din Melbourne, jucătorilor izolați li s-a cerut să nu mai hrănească șoarecii, după ce Yulia Putinseva (numărul 28 mondial) a schimbat camera, deoarece a găsit un șoarece în camera în care era cazată. Însă, potrivit sportivei, camera în care a fost mutată era de asemenea infestată, potrivit BBC Sports.

În condiții este cazată Simona Halep la Adelaide

Pe de altă parte, la hotelul M Suites din Adelaide unde este cazată Simona Halep sau Serena Williams, condițiile sunt altele. Hotelul are 91 de apartamente cu una, două sau trei camere, iar prețul lor variază între 200 și 500 de dolari australieni.

Cu toate acestea, potrivit jurnalistului Jon Wertheim, în weekend organizatorii i-au sfătuit pe jucătorii cazați în Adelaide să nu mai pună fotografii pe rețelele de socializare, pentru că acest lucru ar putea duce la noi proteste din partea sportivilor izolați în Melbourne, scrie gsp.ro.

Acuzații din partea jucătorilor de la Australian Open

În cadrul unui interviu, jucătorul austriac Philipp Oswald declara că în cantonamentul de la Australian Open există tratamente preferențiale pentru jucătorii de top. Acestă făcea referire la Adelaide, unde sunt cazați printre alții,  jucători precum Serena Williams, Rafael Nadal, Simona Halep, Roger Federer, Naomi Osaka sau Dominic Thiem.

Se pare că la Adelaide condițiile sunt altele față de cele din Melbourne unde sunt izolați ceilalți 72 de jucători.

”Jucătorii de top sunt tratați întotdeauna mai bine pentru că aduc bani. Circuitul se bazează pe ei. Nu stă nimeni să se întrebe de ce sunt lăsați să joace sau să se antreneze pe terenurile centrale. Dar acum se pot antrena mai mult și asta nu este corect.

Acolo, la Adelaide, sunt condiții mult mai bune. Au voie cu mai mulți oameni în staff, pot lua și câte zece. Au sala de forțe în hotel. Toată lumea e nervoasă”, a spus Philipp Oswald, potrivit Tennis Net.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI