Clipe de coșmar în centrul Capitalei! Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai mulți trecători. Ce au descoperit polițiștii. Video

Clipe de coșmar în centrul Capitalei! Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai mulți trecători. Ce au descoperit polițiștii. Video
Clipe de coșmar în centrul Capitalei! Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai mulți trecători

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat, vineri seară, 22 noiembrie, mai mulți trecători, în Capitală. Ce au descoperit polițiștii?

Atac în centrul Capitalei. Un bărbat înarmat cu un cuțit a asaltat mai mulți trecători

Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seară, în jurul orei 19:00, mai mulți trecători pe o stradă aglomerată, aflată în centrul Capitalei. La auzul strigătelor disperate, doi oameni ai legii aflați în zonă au intervenit și l-au pus la pâmânt pe agresor, apoi l-au dezarmat. Individul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Sindicatul Europol a scris pe pagina oficială de Facebook că, din cifrele neoficiale, în țara noastră există peste 700.000 de oameni cu afecțiuni psihice care nu urmează un tratament, lucru care spune multe despre siguranță/nesiguranța din spațiile publice.

S-a mai evitat o tragedie

”ACUM! Atac in plin centrul Bucurestiului. Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului. La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit promt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat.

Se pare ca persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice. O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor! Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmeaza un tratament. Asta spune multe despre siguranta/nesiguranță din spațiile publice.”

Incidentul a avut loc în zona Unirii și din fericire nu au existat victime, polițiștii intervenind la timp. Nu așa au stat însă lucrurile și pentru atacator, el având nevoie de ajutor medical.

Din primele informații, agresorul se numește Florin, are 35 de ani și acum se află la audieri. În momentul în care a fost văzut de oamenii legii, indivicul s-a tăiat la mână și și-a ascuns cuțitul pe mânecă. Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au chemat și o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI