Clipe cumplite pentru Eugenia Șerban: ”Am avut o noapte albă, am impresia că încă sunt violată”

Clipe cumplite pentru Eugenia Șerban: ”Am avut o noapte albă, am impresia că încă sunt violată”
Ce i s-a întâmplat vedetei

Eugenia Șerban a trecut prin momente cumplite. Actrița a povestit totul, cu lux de amănunte. Nu este singura vedetă care a trecut prin așa ceva.

Eugenia Șerban a trecut printr-o situație extrem de delicată. Ea a făcut declarații despre subiect, fiind încă șocată de ce i s-a întâmplat.

Ce a pățit Eugenia Șerban în urmă cu puțin timp

Cunoscuta artistă a fost victima hackerilor, la fel ca multe alte nume mari din showbiz.

În mai puțin de cinci minute, Eugenia Șerban a rămas fără nimic, iar acum îi este frică să nu mai treacă prin aceeași situație. Ea a rămas fără niciun cont pe internet din cauza hackerilor, iar telefonul îi era blocat.

”Am avut o noapte albă, nu se poate așa ceva, am impresia că încă sunt violată. Am primit pe contul meu de Instagram, de pe contul unei prietene ca să o ajut să-și recupereze contul.

Eu fiind într-o convorbire am făcut totul cum mi-a zis așa-zisa prietenă a mea și, de fapt, nu era prietena mea. I-a furat mai întâi ei contul.

În cinci minute nu mai aveam nici Facebook, nici Instagram, Yahoo, Google, nici Google Maps. Contul meu de Facebook are cred că 40.000”, a spus Eugenia Șerban la Antena Stars.

Eugenia Șerban și-a recuperat conturile

Deși spune că încă se teme să nu piardă din nou totul, fiind șantajată ulterior după ce a stat o noapte întreagă la telefon cu un prieten, ea și-a recuperat toate conturile.

„Toată noaptea am stat cu un prieten să-mi recuperez conturile de Yahoo și Gmail mai întâi. Ei au încercat să vorbească cu prietenii mei, unii s-au prins, alții nu.

Telefonul meu era blocat de ei, cu asta se ocupă, cer bani.

Mie nu mi-au cerut, nu au avut tupeu, probabil s-au prins că de la mine nu au ce să ia. Acum sper că sunt toate securizate”, a mai adăugat actrița.

Mai multe vedete au fost victime ale unor hackeri.  Anul trecut, infractorii le-au spart e-mailurile și au luat credite la bancă în numele lor.

Printre victime s-au numărat cântăreții Gabriel Dorobanțu și Jean de la Craiova, actorul Adrian Nartea și tatăl Andreei Bălan.

Hackerii ar fi înlocuit cartelele sim pentru a prelua controlul asupra numărului de telefon al victimelor. Au intrat în conturile de e-mail și au schimbat parolele, având astfel acces la toate informațiile personale, de la extrase de cont, facturi sau acte de identitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI