Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică. Ce au pățit cei doi într-un bloc

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică. Ce au pățit cei doi într-un bloc
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai tinere și mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o pățanie zilele trecute, când au mers în vizită la o prietenă. Artiștii au abordat subiectul pe rețelele sociale, povestindu-le fanilor că s-au speriat destul de tare. Mai multe detalii, în continuare.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente de panică

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o experiență nu prea plăcută zilele trecute, dar au depășit-o cu bine, împreună. Cei doi iubiței se îndreptau spre casa unei prietene, după o zi întreagă petrecută în studio, pentru a proba niște haine. Însă, drumul spre atelier pare că a fost presărat cu peripeții, căci cei doi au trăit câteva momente tensionate până la destinație.

Acum sunt bine, însă nu mică le-a fost sperietura când s-au trezit blocați… în lift. Despre pățanie, cei doi au povestit pe Instagram, mărturisind că panica lor a fost cauzată de faptul că ascensorul s-a oprit între etaje.

„Am mers să probăm niște haine. Intrăm în bloc, intrăm în lift, totul ok, trebuia să urcăm până la etajul patru. Apăsăm patru, dar după patru secunde se blochează. Deschidem ușile, jumătate perete, jumătate ușă, apăsăm pe butoane, nimic. Noi nu ne-am blocat niciunul în lift, niciodată. Ne-am panicat pentru câteva secunde. Nu vă dorim să vă blocați în lift nici măcar zece secunde“, a povestit cuplul pe rețelele sociale.

Cei doi artiști au planuri mari de viitor

Ca totul să se termine cât mai frumos cu putință, tânăra cântăreață i-a făcut iubitului ei și o mică declarație de dragoste.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rămas blocați în lift
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rămas blocați în lift

„Am urcat apoi pe scări, la fel am și coborât. O să mai luăm liftul, dar nu pe acela. Oricum, nu aveam nicio panică, dacă sunt cu tine, nu am nicio treabă“, a spus ea.

Cei doi tineri artiști se iubesc la nebunie și declară că nu își văd viața unul fără celălalt și că-și vor fi alături și la bine și la greu. De când au anunțat că formează un cuplu, Cleopatra și al ei „Ghiță“ apar peste tot împreună, și, după cum anunțau chiar ei, au planuri mari de viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI