Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus marele ”Da”. Cei doi arată divin în ținutele de cununie. Ce tort spectaculos au avut VIDEO

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus marele ”Da”. Cei doi arată divin în ținutele de cununie. Ce tort spectaculos au avut VIDEO
Imagini de la nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Unul din momentele fierbinți din showbiz-ul românesc este nunta anunțată dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Deja au fost în fața ofițerului de Stare Civilă unde au spus „Da”. În spațiul virtual au apărut deja ipostaze emoționante cu proaspeții însurăței și toată lumea a căzut de comun acord. Clopatra Stratan și Edward Sanda arată divin în ținutele purtate la cununia civilă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus „Da” la Starea Civilă

Astăzi, 14 august 2021, este o zi importantă pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi, alături de familie și prietenii apropiați, s-au prezentat la Starea Civilă unde au oficializat relația lor. Proaspeții însurăței, plini de emoție, dar cu ținute elegante și de invidiat, au fost atracția acestei zile călduroase de august.

Ceremonia de cununie civilă a avut loc într-un cadru romantic, non-conformist, pe un ponton, iar familia și prietenii apropiați au avut un peisaj mirific. Edward Sanda, vădit emoționat, scria pe Instagram că astăzi este ziua cea mare și că a venit momentul să se însoare.

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor.

I-ați mireasă ziua bună de la tată de la mumă.”, a spus Edward Sanda, pe Instagram.

Relația dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda este una frumoasă și plină de dragoste, așa cum de altfel cei doi povesteau nu de mult. Așa cum se mai întâmplă, gurile rele spuneau că cei doi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ar aștepta și un bebeluș, numai că tânăra de 18 ani a avut o intervenție pe Instagram unde a dezmințit zvonurile, declarând că: „Doar se aude, credeți-mă”.

Același lucru avea să-l facă și Edward într-un interviu recent. Edward declara că “Trebuie să treacă niște ani. Trebuie să ne ocupăm de carierele noastre și o să vină și Cleduțul”.

Cei doi însurăței au spart gura târgului cu ținutele de vis

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit oficial astăzi, într-o ceremonie restrânsă, într-un peisaj mirifc, pe malul unui lac. Dar nu peisajul a fost cel care le-a luat ochii invitaților, ci ținutele de vis ale celor doi tineri. Înainte de fericitul moment de astăzi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să lanseze și o melodie care să spună povestea lor de dragoste și ceea ce simt unul pentru celălalt în aceste zile. Cleopatra a fost cea care  a postat pe contul ei de Facebook clipul noii piese, însoțite de următoarele rânduri:

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent.

Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august! Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, scrie Cleopatra Stratan pe Facebook.

„Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”

Cât despre cum s-a înfiripat povestea lor de dragoste, oficializată astăzi, Edward Sanda a fost cel care a dat din casă detaliile picante:

„La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.

Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine.”, a spus Edward Sanda.