Cum se vor îmbrăca Edward Sanda și Cleopatra Stratan la nunta de pe 14 august. Ce au anunțat

Cum se vor îmbrăca Edward Sanda și Cleopatra Stratan la nunta de pe 14 august. Ce au anunțat
Cum se vor îmbrăca Edward Sanda și Cleopatra Stratan la nunta de pe 14 august. Ce au anunțat

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc pe 14 august. Cei doi sunt extrem de entuziasmați și abia așteaptă să facă pasul cel mare.

Cum se vor îmbrăca Edward Sanda și Cleopatra Stratan la nunta de pe 14 august

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au îmbrăcat deja ținute de miri, iar asta pentru că au filmat un videoclip special pentru o piesă făcută cu această ocazie.

În urmă cu un an, Edward o cerea în căsătorie pe iubita lui, Cleopatra Stratan. Acum, cei doi urmează să se căsătorească chiar sâmbătă, pe 14 august.

Cei doi au anunțat data nunții în urmă cu puțin timp, deși deja au ămbrăcat ținutele speciale. Cei doi au filmat un videoclip pe care l-au lansat cu două zile înainte de face pasul cel mare.

”La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.

Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, a spus Edward Sanda pe Facebook.

Au ținut secret data nunții, iar acum au făcut anunțul public.

„Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim.

Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare’, a declarat Edward Sanda anterior.

Cine îi vor cununa

Cei doi și-au ales deja și nașii. Îi vor cununa fostul soț al Lorei, Dan Badea, și actuala lui soție, Mădălina.

Cei doi s-au mutat împreună recent. Ei locuiau în orașe diferite, în țări diferite. Asta pentru că fiica lui Parvel Stratan a trebuit să își termine studiile la Chișinău, iar Edward Sandra stă în București.

A terminat clasa a XII și Cleopatra s-a mutat definitiv în Capitală, alături de iubitul ei.

”Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a spus Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI