Cum a reacționat Dan Negru după nunta Cleopatrei Stratan. Mesajul inedit al vedetei Antena 1

Cum a reacționat Dan Negru după nunta Cleopatrei Stratan. Mesajul inedit al vedetei Antena 1
Cum a reactionat Dan Negru dupa nunta Cleopatrei Stratan. Mesajul inedit al vedetei Antena 1

Sâmbătă, 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit la starea civilă, iar fanii celor doi artiști nu ar putea fi mai fericiți de atât. Deși sunt încă extrem de tineri, se pare că dragostea lor este mult mai puternică decât părerile celor din jur care i-au sfătuit să nu se grăbească în a ajunge la altar. Cum a reacționat Dan Negru după nunta Cleopatrei Stratan

Reacția lui Dan Negru despre nunta Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda

Pentru că un asemenea eveniment nu putea trece neobservat, binențeles că au existat păreri pro și contra. Dan Negru și-a exprimat opinia despre cununia celor doi artiști, urându-le toate cele bune proaspeților însurăței.

Regele audiențelor de la Antena 1 le-a transmis un mesaj similar cu cel pe care l-a scris pe pagina lui de Facebook atunci când Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit, la majoratul solistei. Dan Negru o cunoaște pe cântăreață de mai bine de 15 ani, când artista s-a lansat în muzică cu piesa „Ghiță”, primind porecla „fetița cu geamantanul”, făcând referire la clipul melodiei.

„E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul. Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă. Să-i fie bine!”, a fost mesajul lui Dan Negru de pe Facebook.

Cum arată verighetele purtate de Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Fiica lui Pavel Stratan și soțul ei au avut parte de o nuntă ca în povești pe malul lacului Snagov. Edward Sanda și mireasa lui au petrecut alături de familie, prieteni și oamenii apropiați, iar pozele pe care le-au postat pe conturile de socializare nu mai au nevoie de niciun fel de descriere.

Emoționați de fericirea lor, admiratorii i-au trimis sute de mesaje Cleopatrei Stratan, felicitând-o. Mai mult de atât, aceștia au întrebat-o cum a fost petrecerea de cununie, iar artista le-a răspuns deîndată curioșilor.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Un alt detaliu interesant al nunții este faptul că verighetele celor doi sunt personalizate și poartă numele celor doi miri, pe interiorul bijuteriei, simbol al dragostei lor veșnice.

Urmăriți Playtech.ro și pe