Claudia Pătrășcanu, propunere-surpriză pentru fostul ei soţ. Gabriel Bădălău nu vrea să îi ofere divorţul: „Poate îşi va regăsi bărbăția!” EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu, propunere-surpriză pentru fostul ei soţ. Gabriel Bădălău nu vrea să îi ofere divorţul: „Poate îşi va regăsi bărbăția!” EXCLUSIV
Claudia Pătrășcanu are o propunere-surpriză pentru Gabriel Bădălău

Claudia Pătrășcanu este disperată că nu reușește să-și convingă fostul soț să-i acorde divorțul. Așa că vedeta s-a decis să treacă la acțiune. Într-un interviu exclusiv pentru Impact, aflăm că, deși Gabriel Bădălău nu îi ofere divorţul, Claudia Pătrășcanu are o propunere-surpriză. De altfelș vedeta declară că „Poate îşi va regăsi bărbăția!” 

Claudia Pătrășcanu are o propunere-surpriză pentru Gabriel Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține că nu înțelege motivația care stă în spatele deciziei soțului ei, Gabriel Bădălău, de-a nu-i acorda divorțul. Asta în condițiile în care în luna iunie ambii soții și avocații lor stabiliseră cu exactitate pașii de urmat pentru finalizarea despărțirii. Ea consideră astăzi că există sincope majore în modul de a gândi a actualului ei soț în acte, de care e despărțită însă de circa trei ani.

„Se întâmplă ciudat în mintea lui. Are sincope în gândire, altfel nu-mi explic de ce se agață de acest divorț pentru a cărui prelungire văd că pledează și azi fără niciun fel de motiv întemeiat, după mine.

Eu îi propun să devină un bărbat adevărat și în loc să se lupte cu o biață femeie și cu doi copii minori să meargă, să se înroleze în armata lui Vladimir Putin și să se ducă pe front.

Să se bată acolo, pe front, nu prin sălile de tribunal, chinuindu-mă și pe mine, și pe copii! Poate așa își va regăsi bărbăția, puterea interioară a unui bărbat adevărat și bine educat”, a sunat prima declarație a Claudiei Pătrășcanu făcută pentru Impact.ro pe această temă.

„Trebuie să-și dezvolte bărbăția”

Fosta vedetă a lumii muzicale susține că nu glumește cu propunerea inedită făcută la adresa fostei sale jumătăți. Ba chiar adaugă că i se pare una dintre puținele soluții care i-ar putea aduce rezolvarea situației personale ce pare intrată într-o fază delicată:

„Trebuie să-și dezvolte bărbăția, să învețe că un bărbat educat știe să-și respecte cuvântul, nu să-l schimbe după cum i se pare lui într-un moment sau altul”.

Claudia Pătrășcanu ține să adauge faptul că motivația cea mai recentă invocată de Gabriel Bădălău în refuzul de a-i acorda separarea oficială nu are nici o legătură cu realitatea.

„Povestea aceea cum că am ales să schimb motivația divorțului, și anume cum că vezi Doamne aș pune totul în cârca lui, nu rezistă. Vorbim despre un divorț de comun acord.

În acest caz, orice minte limpede poate deduce că vorbim și despre o culpă comună. Cât privește custodia copiilor, asta e altceva. Nu are nimic în comun cu divorțul.

Acțiunea pentru custodia copiilor își va continua mersul său în fața justiției. Decizia nu va fi luată o dată cu pronunțarea divorțului”, adaugă fosta doamnă Bădălău.

Vezi și: Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu ia amploare: „Plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații” EXCLUSIV

Gabriel Bădălău nu vrea să îi ofere divorţul

În opinia sa, el trage de timp doar pentru a încerca, eventual să încerce să-și convingă băieții rezultați din mariajul comun să decidă să rămână cu el:

„Poate își face speranțe că trăgând de timp cât mai mult decât este cazul, băieții vor ajunge la vârsta la care instanța îi întreabă personal cu ce părinte vor să rămână.

Ar mai fi trei ani până atunci. Personal, nu mă voi opune niciodată ca băieții mei să-l aleagă, dacă așa vor considera ei că trebuie să facă!”.

Claudia Pătrășcanu face haz de necaz de situația în care se află

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu găsește forța interioară necesară de a face haz de necaz de situația în care se află în prezent.

„Îmi amintesc că fluturam cartea de identitate prin sala de tribunal, la ultima înfățișare. Ca o femeie beată de dorință de a deveni în sfârșit liberă.

Judecătoarea l-a întrebat clar pe fostul meu soț dacă are buletinul la el. Dacă era de acord puteam semna în două secunde divorțul.

Mi s-a părut că sunt atât de aproape de a încheia acest coșmar. Îînsă el a refuzat”, precizează ea.

Vedeta mai adaugă faptul că va rămâne totuși optimistă în așteptarea următorului termen, stabilit la finele lui octombrie.

Claudia Pătrășcanu și Gabriel Bădălău nu mai formează un cuplu de circa trei ani. Cei doi au  împreună doi băieți, pe Gabriel, de opt ani, și pe Nicholas, care are șase ani.  La cea mai recentă înfățișare comună în fața instanței, Gabriel Bădălău a refuzat o dată în plus acceptarea divorțului.