Claudia Pătrășcanu, pas important în viață: Ce va face vedeta: ”Vai de mine”

Claudia Pătrășcanu, pas important în viață: Ce va face vedeta: ”Vai de mine”
Claudia Pătrășcanu, pas important în viață: Ce va face vedeta: ”Vai de mine”

În prezent, Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț cu tatăl fiilor săi, Gabi Bădălău. Solista le-a mărturisit recent fanilor virtuali că nu mai are niciun sentiment pentru afacerist.

Pe Instastory, Claudia Pătrășcanu s-a destăinuit prietenilor, mărturisindu-le că este pregătită să iubească din nou.

Claudia Pătrășcanu, pregătită pentru o nouă relație

Au trecut aproape doi ani de când Claudia Pătrășcanu a decis să se despartă de Gabi Bădălău. De atunci, artista nu s-a mai implicat în nicio relație amoroasă și și-a dedicat tot timpul băieților ei.

Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu vrea să înceapă o nouă relație, dar speră să nu mai facă greșeli.

”Normal că la un moment dat se va întâmpla acest lucru, chiar nu-mi doresc să rămân singură, sunt un om căruia îi place să iubească, îi place iubirea, sunt o persoană pasională și în momentul în care sunt cu cineva îmi place dăruiesc și să dăruiesc iubire pentru că ce e mai de preț pe lumea asta, e iubirea, se va întâmpla acest lucru la un moment dat din viața mea, dar consider că n-a venit din acel moment”, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instastory.

Interpreta a mai mărturisit că noul bărbat care va intra în viața sa trebuie să se atașeze cu micuții săi.

”Sper și îmi doresc să fie un om special de data asta și acela care va înțelege situația asta, acela va primi și atenția mea și va avea un loc undeva în sufletul meu, dar cum am foarte mulți pretendeți, sper ca de data asta să aleg bine că dacă gafez și de data aceasta vai de mine, dar simt că nu va fi așa pentru că de data asta voi căsca bine ochii”, a mai completat Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, lovitură în instanță pentru Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă înfățișare, la Judecătoria Sectorului 6, în actualul proces de divorț.

Conform Antena Stars, Gabi Bădălău ar fi pus la cale o anumită strategie cu avocații pentru a scoate la iveală faptul că ar avea un salariu de 2.500 lei la firma sa și care dispune de bani pentru pensia alimentară lunară pentru băieții săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI