Claudia Pătrășcanu nu a mai suportat. Divorțează de Gabriel Bădălău. Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Claudia Pătrășcanu nu a mai suportat. Divorțează de Gabriel Bădălău. Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp
Claudia Pătrășcanu, din ce în ce mai aproape de divorțul cu Bădălău

Claudia Pătrășcanu este la un pas să încheie socotelile cu Gabi Bădălău. Ce se întâmplă între cei doi chiar în aceste momente? Lucrurile par mai simple decât niciodată pentru artistă.

Claudia Pătrășcanu, mai aproape de încheierea socotelilor cu Gabi Bădălău

Fosta frumoasă familie formată din Claudia Pătrășcanu și Gabriel Bădălău este pe cale de a se destrăma definitiv. Scandalul dintre cei doi este la un pas să treacă în trecut. Acum, aceștia se află în fața judecătorilor pentru a-și încheia definitiv socotelile ca și cuplu. Nora senatorului Bădălău ajunge în fața instanței pentru drepturile asupra celor doi copii, iar fiul oficialului dorește un program de vizită care să-i avantajeze mai mult pe micuți, pentru a nu-i priva de compania lui. Greul intervine abia după ce Claudia susține sus și tare că Gabi nu este un tată potrivit din cauza comportamentului desfrânat de care a dat dovadă în special în ultima perioadă.

Amintim că artista nu se oprește doar aici cu acuzele, aceasta susținând că familia Bădălău are legături mafiote, mărturisind într-un interviu pentru România TV că la un moment dat s-a temut chiar și pentru viața sa în perioada în care a locuit în vila senatorului. Peste doar cinci zile, lucrurile vor începe să ia o altă turnură. Gabi solicită istanței să-i acorde să stea o săptămână cu copiii săi, nu doar două weekend-uri pe lună cum a fost stabilit. „Am venit aici pentru un divorţ şi pentru copiii noştri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Am venit şi cu martori, în primul rând cu mama care a stat lângă noi şi m-a ajutat. Copiii sunt cu mine şi vor rămâne cu mine, cu mama lor”, a spus cunoscuta vedetă.

Claudia Pătrășcanu, din ce în ce mai aproape de divorțul mult dorit.
Claudia Pătrășcanu, din ce în ce mai aproape de încheierea socotelilor cu tatăl copiilor săi

„El a fost liber şi în timpul căsniciei”

„Nu mai există cale de împăcare. Nu mă surprind aparţiile lui. Am destul de multe probe şi nu aş vrea să le divulg, le-am pus deja la dosar pentru divorţ. Nu este doar o singură apariţie cu o singură femeie. Şi înainte şi după, soţul meu nu se afişează doar cu o singură femeie, există mai multe femei. Nu mă surprinde nimic.Ideea este că noi avem doi copii împreună şi este foarte ruşinos pentru ei şi nici nu vrea să mă gândesc ce le voi explica copiilor noştri. El a fost liber şi în timpul căsniciei”
Claudia Pătrășcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI