Claudia Pătrășcanu, înșelată de Gabi Bădălău cu două vedete uriașe. Nu, nu este vorba de Bianca Drăgușanu

de: Ana Chivu
05 03. 2021

Claudia Pătrășcanu vine cu noi detalii surprinzătoare din mariajul cu Gabă Bădălău. Scandalul dintre ei continuă, iar noi detalii ies la iveală care cu siguranță îl vor deranja pe fiul milionarului. Ce a dezvăluit acum celebra cântăreață?

Claudia Pătrășcanu, înșelată de Gabi Bădălău. Care au fost cele două femei cunoscute din România ?

Scandalul dintre Pătrășcanu și Bădălău trece la alt nivel! Acuzațiile dintre soți continuă să curgă lin în public, mai cu seamă din partea artistei care e decisă mai mult decât niciodată să-și facă dreptate.

Cea din urmă a susținut de nenumărate ori că a fost înșelată de partenerul ei în timpul mariajului, dar niciodată nu a intervenit vreun nume public. Iată că acum Claudia joacă cu toate cărțile pe masă și le numește pe: Cristina Bădănoiu, Diana Munteanu și Daniela Crudu.

De fosta asistentă păcătoasă se știa că a avut o legătură amoroasă cu afaceristul, dar de celelalte două dive nu era cunoscut nimic.  Ulterior, artista a subliniat faptul că se poate ca tatăl copiilor ei să fi fost lăudăros în unele privințe. „Era genul lăudăros. Îmi spunea și unde se întâlnea cu ele. Îmi spunea că a fost, dar am aflat că a fost în perioada căsniciei.”

Artista nu a scăpat prea ușor la rubrica picantă din cadrul show-ului „La Măruță„, pentru că a fost pusă să aleagă câte un personaj din lumea mondenă pentru fiecare epitet.

Astfel, aceasta a ales să spună despre Daniela Crudu că e afonă, despre Gabi Bădălău că e ipocrit, iar despre Bianca Drăgușanu că e ieftină. De asemenea, întrebată cu cine ar alege să meargă pe o insulă pustie dintre Livi Vârciu și Costi Ioniță, l-a ales pe Costi, spunând că Liviu este nesuferit.

Bădălău: ” 90% din ce spune sunt baliverne”

„Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Menajera este și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia. Îmi doresc o viață foarte bună pentru copii mei, o educație bună. Îmi doresc liniște și înțelegere în relația cu Claudia. Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Nu mai vreau scandal. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii. Lăsăm instanța să decidă”
Gabi Bădălău (Sursa: Antena Stars)