31 aug. 2024 | 21:36

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu o mai lasă să își vadă copiii: “Sunt 14 zile de când tatăl lor i-a luat. Îmi adresează injurii cumplite”

Monden
Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu o mai lasă să își vadă copiii: “Sunt 14 zile de când tatăl lor i-a luat. Îmi adresează injurii cumplite”
Gabi Bădălău a trecut la amenințări dure la adresa fostei soții

Problemele legale dintre cei doi foști soți se pre că nu sunt nici pe departe rezolvate. De curând, într-o postare pe Instagram, Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu o mai lasă să își vadă copiii, spunând că „Sunt 14 zile de când tatăl lor i-a luat. Îmi adresează injurii cumplite”.

Claudia Pătrășcanu și „războiul” cu fostul soț, Gabi Bădălău

De mai bine de 5 ani, Claudia Pătrășcanu se tot plimbă prin tribunale, în speranța că va rezolva problemele pe care le are cu fostul soț, Gabi Bădălău.

 

Numai că, deși au fost date sentințe în instanță, majoritatea în favoarea ei, se pare că fostul partener nu ține cont de nicuna dintre ele, încălcând astfel niște decizii definitive ale judecătorilor. Claudia Pătrășcanu, în plin război cu Gabi Bădălău, a decis să publice pe Instagram ce se întâmplă în aceste zile:

„Astăzi,31.08.24 după o perioada de timp de când tac,tac și iar tac…. am ales sa mi strig durerea de mamă către Statul Roman,Poliția Romană și către drepturile copiilor.

Sunt 14 zile,mai exact de când copiii mei sunt in vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din B-Vale și astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu.”, scrie vedeta pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu o mai lasă să își vadă copiii

Așa cum reiese din cele scrise de vedetă, instanța a decis în mod clar și definitiv care este procedura de custodie a copiilor, numai că fostul soț ar fi încălcat aceste decizii:

„Poliția din Bolintin Vale, mi-a transmis că a luat legătura cu el și a spus: “Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal”.

Pe ce se bazează, omul acesta inconștient??? Nici poliția nu poate face nimic?”, își continuă Claudia Pătrășcanu mesajul disperat.

„Îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud”

DIn păcate, situația prezentată de Claudia Pătrășcanu nu este prima de acest fel, iar de fiecare dată a fost nevoie de intervenția poliției. Numai că de data asta, conform celor relatate de ea, lucrurile au mers mult mai departe, fiind vorba despre o cu totul altă stare de fapt:

„Miercuri 28.08.24 am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei,in care îmi transmite că el își prelungește vacanța cu copiii,chiar și pe timpul meu.

In acest timp, vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și mi transmite cuvinte precum “Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine, îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic.”

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău de amenințări cu moartea

Dacă până acum lucrurile, deși tensionate, erau pe un anume făgaș, iar Claudia Pătrășcanu spera la o soluționare pașnică, se pare că în realitate lucrurile stau mult mai rău.

În același mesaj disperat publicat pe Instagram, Claudia face dezvăluiri șocante, conform cărora Gabi Bădălău a trecut la amenințări dure la adresa fostei soții, unele chiar cu moartea:

„Îmi striga că, nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea în România…

Îl citez: “Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher… nu uita că am și INML ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu’ tata… ai grijă ce faci că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un țanț şi nu știi cine a făcut-o…”, a continuat să scrie Claudia Pătrășcanu.

Claudia Patrascanu ingroapa trecutul

Claudia Patrascanu ar fi vrut să îngroape trecutul

Din păcate, situația Claudiei Pătrășcanu este una extrem de delicată, iar mărturisirile făcute sunt șocante.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cum a devenit o femeie din București bărbat, prin decizia instanței. Motivarea sentinței, incredibilă
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de mașini trebuie să plătească până luni, 30 septembrie
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro