Claudia Pătrășcanu, ajutată de Andreea Bănică să plece din vila lui Gabi Bădălău, după anunțul divorțului

Claudia Pătrășcanu, ajutată de Andreea Bănică să plece din vila lui Gabi Bădălău

Andreea Bănică a ajutat-o pe Claudia Pătrășcanu să plece din vila în care locuia alături de Gabi Bădălău, după anunțul divorțului dintre cei doi. Fiul lui Niculae Bădălău, ministrul Economiei, a dat-o afară din casă pe Claudia, iar fosta colegă de la trupa Exotic i-a pus la dispoziție o dubă cu care să își transporte bagajele.

Claudia Pătrășcanu, ajutată de Andreea Bănică să plece din vila lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț la Judecătoria Bolintin Vale. Timp de 6 ani, cei doi au locuit într-o vilă de 400.000 de euro, însă după ce relația lor a devenit foarte tensionată, bărbatul a dat-o afară din casă. Fosta membră a trupei Exotic a sunat-o pe Andreea Bănică și a rugat-o să o ajute, iar artista i-a pus la dispoziție o dubă. În cele din urmă, Claudia a reușit să se mute în Constanța împreună cu cei doi copii.

Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică au fost colegede trupă
Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică au fost colegede trupă

Femeia de 40 de ani nu a reușit să ia cu ea prea multe lucruri. Potrivit unor apropiați, a plecat de la soțul ei cu două valize și câteva sacoșe. Claudia Pătrășcanu este cea care a băgat divorț, în urma neînțelegerilor cu Gabi Bădălău. Cererea a fost înregistrată pe 22 august 2019 la Judecătoria Bolintin Vale, la 10 zile după anunțul făcut pe internet.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu ‘soţul’. Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni, doar de cruzime”, a fost anunțul făcut de Claudia Pătrășcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI