Claudia Pătrășcanu a răbufnit după idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Amenințări clare

Amenințările Claudiei Pătrășcanu împotriva lui Gabi Bădălau

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se pare că nu se mai termină. După confirmarea căsătoriei dintre Gabi Bădălu și Bianca Drăgușanu, fosta soție a ieșit cu noi amenințări la adresa acestuia. Claudia Pătrășcanu a decis să vorbească deschis despre suferința pricinuită de fostul soț.

Amenințările Claudiei Pătrășcanu împotriva lui Gabi Bădălau

Dacă până recent lucrurie dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu erau incerte, acum totul s-a clarificat. Cei doi au confirmat faptul că se vor căsători. Dar ca să poată face acest lucru Gabi Bădălău trebuie să aștepte decizia finală de divorț.

Claudia Pătrășcanu, după ce recent povestea de umilința suferită, pe treptele tribunalului, astăzi a făcut noi declarații și amenințări la adresa fostului soț, Gabi Bădălău. Într-o postare pe rețelele de socializare Claudia anunță că va face declarații incendiare despre acesta și despre situația dintre ei doi, la România TV.

”În seara aceasta, ora 22.00, mă puteți asculta la România Tv, voi elucida și alte situaţii din povestea mea fără ieșire. Dar voi spune și ce a cerut “tatăl” copiilor mei de la mine sau mai exact, de la copiii lui.

Dragile mele mame, femei, vă susțin și nu uitați că nu sunteți singure pe lume… În spatele fiecărui copil, sta o mamă puternică!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Claudia vorbște despre secretele din spatele ușilor închise

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, aparent, au avut o căsnicie frumoasă. Numai că totul era chiar așa, o aparență, cel puțin așa povestește Claudia. Nu de puține ori, fosta cântăreață a relatat despre escapadele soțului, Gabi Bădălău, dar și despre abuzurile acestuia cu stupefiante și alcool.

Ultimele evenimente, și confirmarea relației dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că au fost cireașa de pe tort. Fără să mai stea pe gânduri, vedeta a decis să facă public toate problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu fostul soț.

”O fi el Gabi Badalau, dar eu sunt Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor lui ptr care eu lupt. Lupt ptr educația lor, ptr drepturile lor şi pentru ca ei să crească lângă mama, căci “tatăl” ați văzut cât timp are el ptr ei?! (…) şi ca să l citez pe GB cu adevărat… Șmecheria nu sta în a-ți neglija familia, copiii, ai batjocori ci sta în alte lucruri.

Gabi Badalau… un șmecher adevărat, căci tot spui că tu ești șmecher și marele milionar, nu face niciodată în viața asta ceea ce tu ai făcut propriilor tăi copii ptr a te răzbuna pe mine, mama lor! Nu ştiu ce va decide instanța, dar ştiu că, copiii noștri “șmechere” vor fi mândri de mine!”, a mai scris Claudia pe contul ei de Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI