Claudia Pătrășcanu a dat acum cărțile pe față. Ce i-a făcut Gabi Bădălău chiar în noaptea de Revelion în urmă cu un an

Autor: Madalina Moraru - 16:49, 03 ian. 2020

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat toamna trecută și pentru ambii a urmat un divorț răsunător. Vestea despărțirii care a marcat showbiz-ul autohton de anul trecut a venit însoțită și de alte câteva detalii, oferite chiar de către cântăreață. Aceasta a povestit mai multe, printre altele dând cărțile pe față în legătură cu ultimul Revelion pe care ea și fostul ei soț l-au petrecut împreună, cel care marca trecerea în 2019.

Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față. Ce i-a făcut Gabi Bădălău chiar în noaptea de Revelion

După ce a divorțat de Gabi Bădălău, artista s-a mutat la mama ei și a fost nevoită să se descurce o perioadă, pentru că a făcut și naveta spre Capitală. La fel, Claudia Pătrășcanu pare să se fi reinventat, pentru că și-a lansat propria afacere cu haine, fiindcă își dorește ca micuților săi să nu le lipsească absolut nimic. Aceasta a oferit detalii neștiute despre fostul partener de viață, căruia i-a transmis și un mesaj dur.

Claudia Pătrășcanu a dat acum cărțile pe față. Ce i-a făcut Gabi Bădălău chiar în noaptea de Revelion în urmă cu un an
Claudia Pătrășcanu a recunoscut ce s-a întâmplat Revelionul trecut, înainte de despărțirea de Gabi Bădălău

„În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față… cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat, a făcut acest lucru fără să se gandeasca că, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita! Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiti și acceptați tot ce va oferă viața, cu bune sau rele! Vă transmit toate gândurile bune și un an de VIS!?”, a transmis Claudia Pătrășcanu, prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI