Gabi Bădălău îi dă replică fostei soții, după ce ea l-a numit “tată de duminică”. Cum o “înțeapă” pe Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău îi dă replică fostei soții, după ce ea l-a numit “tată de duminică”. Cum o “înțeapă” pe Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău îi dă replica fostei soții, după ce ea l-a numit “tată de duminică”

A scos o piesă ”tată de duminică” și a ridicat multe semne de întrebare, iar acum are de tras de pe urma acesteia. Claudia Pătrășcanu a fost întrebată dacă este un mesaj direct transmis către fostul soț, Gabi Bădălău, însă nu a zis nici da, nici ba. Bărbatul îi dă replică artistei. Cum o ”înțeapă”?

Gabi Bădălău îi dă replică fostei soții, după ce ea l-a numit ”tată de duminică”

Claudia Pătrășcanu a anunțat recent, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că divorțează de tatăl celor doi copii ai săi, Gabi Bădălău, cunoscut drept crai de Dorobanți. Cântăreața este acum în proces de divorț, iar pentru ca mariajul lor să se încheie, cei doi nu au ajuns la un consens, pentru a merge la notar, ci au ales tribunalul.

Comentarii nu au mai fost, până acum, când solista a scos o piesă intitulată ”Tată de duminică”. Despre piesă a vorbit mai multe în emisiunea lui Măruță, de pe PRO TV. Întrebată de prezentator dacă are legătură cu tatăl copiilor lor și este un mesaj direct transmis lui, interpreta a preferat să se abțină de la comentarii, dar și tăcerea este un răspuns.

”Mi-am dorit un divorț amiabil, el nu”

„Am simțit să fac această piesă. Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut. Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divorțezi.

Gabi Bădălău îi dă replica fostei soții, după ce ea l-a numit “tată de duminică”. Cum o “înțeapă” pe Claudia Pătrășcanu
Fotografie de la nunta Claudiei cu Gabi Bădălău

Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate. Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. M-am dedicat 100% familiei, iar Gabi nu și-a dorit să mai fiu artistă. Și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine. Probabil că avea prea multă libertate”, a spus Claudia, în emisiune.

Mesajul fostului soț, în rime

Cum s-a lăsat tăcerea peste explicațiile interpretei, soțul a înțeles ce a avut de înțeles și a dat o replică în concordanță cu părerea sa despre piesă.

„Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat”, a postat Gabi Bădălău pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI