15 dec. 2021 | 10:34

Clătitele care se prepară din 2 ingrediente ieftine. Ies la fel de gustoase

Diverse
Clătitele care se prepară din 2 ingrediente ieftine. Ies la fel de gustoase
Ce rețetă simplă de clătită a fost dezvăluită

Clătite delicioase pot să fie pregătite folosind doar 2 ingrediente banale și ieftine! Gospodinele care vor să încerce un nou fel de mâncare o să se bucure enorm. Rețeta este una simplă, așa că nimeni nu o să petreacă prea mult timp în bucătărie, iar rezultatul final este uluitor.

Rețetă de clătite. O să ai nevoie doar de 2 ingrediente

Mulți se gândesc să prepare clătite atunci când au nevoie de o gustare rapidă și delicioasă. Acest fel de mâncare este incredibil de versatil, mai ales pentru că poate să fie consumat alături de alimente dulci, dar și sărate. Iată că o altă rețetă incredibilă a ieșit la iveală!

Toată familia o să îți mulțumească dacă recurgi la o rețetă extrem de simplă. O să observi că preparatul tău este gata imediat, așa că nu mai este nevoie să faci numeroase platouri pentru ca persoanele dragi să fie mulțumite. Aceste clătite pline de savoare o să te cucerească pe loc!

O să ai nevoie doar de 2 ingrediente care sunt la îndemâna oricui. Clătitele sunt fără gluten, iar aroma lor este deosebită, mai ales pentru că o să folosești un pahar de linte roșie și două pahare de apă. Ele pot să fie gătite oricând simți nevoia de ceva diferit! Nu o să te mai saturi de aceste preparate.

Cum prepari cele mai gustoase clătite

Trebuie să lași la înmuiat lintea în cele două pahare de apă, timp de 2 ore. Ulterior, amestecă ingredientul într-un blender. O să observi că totul o să se transforme într-un aluat fin și omogen. Poți să începi să încingi o tigaie unsă cu puțin ulei după ce ai parcurs acești pași esențiali.

Pune câte un polonic din amestecul de linte în tigaia încinsă pentru a se forma un strat subțire. Fiecare clătită trebuie să fie gătită pe fiecare parte timp de aproximativ trei minute. Este extrem de ușor să le faci, mai ales pentru că ele se pregătesc într-un timp foarte scurt, potrivit stiridiaspora.ro.

Clătite cu linte. O să te lingi pe degete

Clătitele tale pot să fie umplute cu gem de vișine, căpșuni, cu dulceață de caise, cu nucă și miere. Totul ține de gust! Ele se potrivesc cu orice umplutură, fie că vorbim de ingrediente dulci sau sărate. Mulți o să își dorească să afle ce rețetă fantastică ai folosit, mai ales pentru că preparatele au un gust imbatabil.

Ele pot să fie unse și cu o umplutură de post. Încearcă să folosești clătite călite cu ceapă, apoi adaugă sare și piper, după gust. Poftă bună!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro