18 iun. 2020 | 15:20

Cine va moșteni averea lui Ion Iliescu. Fostul președinte și-a făcut deja testamentul

Monden
Cine va moșteni averea lui Ion Iliescu. Fostul președinte și-a făcut deja testamentul
Cine va moșteni averea lui Ion Iliescu. Fostul președinte și-a făcut deja testamentul

Ion Iliescu a ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani. Fostul președinte al României știe cu exactitate cui îi va lăsa. Toate bunurile vor merge către Mihai Bujor Sion, fiul de suflet al fostului președinte.

Cine va moșteni averea președintelui Ion Iliescu. Fostul politician și-a făcut deja testamentul

Ion Iliescu a împlinit 90 de ani, astfel că fostul președinte și-a făcut deja testamentul, scrie impact.ro. Ion Iliescu a suferit enorm de-a lungul timpului pentru că nu a putut avea copii. Ion Iliescu a fost unul dintre oamenii care au schimbat istoria României. Acesta a contribuit la căderea comunismului și instaurarea democrației în țara noastră.

De asemenea, Ion Iliescu a fost primul președinte României liberă de comunism. A ocupat funcția de președinte al României timp de 10 ani, 1990-1996 și 2000-2004. Ion Iliescu va rămâne, fără dar și poate, unul dintre personajele importante ale politicii românești din toate timpurile.

Ion și Nina Iliescu

Ion și Nina Iliescu

Ion Iliescu lasă averea fiului său de suflet

Președintele de onoare al PSD este căsătorit de aproape 70 ani cu Nina Iliescu. Aceasta este de profesie inginer chimist și a fost o figură marcantă a perioadei post-decembriste. Nina Iliescu, o prezență discretă și mereu cu zâmbetul pe buze, a mărturisit de multe ori că cel mai mare regret al său este faptul că nu a avut copii. ”Ne-am dorit foarte mult, dar nu a fost să fie. Soția mea a avut 3 sarcini, toate toxice. Am vrut, mai apoi, să înfiem, dar pe vremea aceea nu era posibil”, spunea Ion Iliescu.

Astfel, fostul șef al statului a lăsat un testament, prin intermediul căruia îi lasă toate bunurile sale lui Mihai Bujor Sion. Deși nu l-a înfiat cu acte, Ion și Nina Iliescu s-au ocupat de educația și studiile celui care acum este consulul României în Manila (Filipine). Potrivit surselor, Mihai Bujor Sion ar fi rămas orfan de mic copil, după ce avionul în care se aflau părinții săi s-ar fi prăbușit undeva în munți.

Mihai Bujor Sion, a divorțat pentru un fotomodel

Mihai Bujor Sion are 54 de ani, iar actualul diplomat și-a început cariera ca și șef al Cancelariei Prezidențiale pe vremea când, desigur, tatăl său adoptiv era președinte al României. Mihai Bujor Sion a fost căsătorit 20 de ani cu actrița Ioana Marinescu, mama Mariei Marinescu.

A divorțat de aceasta în 2015, apoi s-a căsătorit cu iubita cu 30 de ani mai tânără, fotomodelul Laura Iordache. Mihai Bujor Sion le spune mamă și tată părinților adoptivi. Potrivit testamentului lăsat de Ion Iliescu, Mihai Bujor Sion va moșteni un apartament de 156 de metri pătrați, 15 tablouri scumpe, bijuterii de câteva zeci de mii de euro, precum și mai multe terenuri.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune de Florii. Se rostește dimineața pentru îndepărtarea tuturor relelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro