Cine transmite la TV Slavia Praga – CFR Cluj, în play-off-ul Champions League

de: Claudiu Surmei
28 08. 2019

CFR Cluj joacă miercuri seara returul play-off-ului Champions League cu Slavia Praga, după ce în partida de la Cluj-Napoca cehii s-au impus cu scorul de 1-0. Meciul programat de la ora 22:00 este transmis în România de 3 posturi de televiziune, Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. De asemenea, poate fi urmărit online în format live video și text accesând link-ul de AICI.

Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus transmit meciul Slavia Paga – CFR Cluj

Au trecut 7 ani de la ultima participare a echipei din Gruia în grupele Champions League. În sezonul 2013-2014, CFR Cluj a terminat pe locul 3 într-o grupă din care au mai făcut parte Manchester United, Braga și Galatasaray. Dacă vor trece de Slavia Praga, clujenii ar da o mare lovitură financiară, întrucât prezența în grupele celei mai prestigioase competiții intercluburi ar aduce în contul clubului peste 15 milioane de euro.

„M-aș bucură să țină toți românii cu CFR. Nu știu dacă o să fie așa! Dar, pentru noi, pentru țară noastră, pentru fotbalul nostru, ar fi important ca CFR să se califice și să facă puncte în Europa. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul”, a declarat Mario Camora, căpitanul echipei ardelene.

CFR Cluj are asigurată prezența în grupele Europa League în cazul în care va fi eliminată de Slavia Praga din play-off-ul Champions League. Nicușor Stanciu, mijlocașul român al echipei pragheze, se așteaptă la o partidă grea cu CFR.

„Văd o partidă foarte grea cu CFR, chiar dacă după rezultatul din tur suntem un pic favoriţi. Aici toată lumea îşi doreşte, aşteaptă calificarea. Şi eu la fel, îmi doresc foarte mult din nou în grupele Ligii Campionilor. Singura participare a Slaviei în UEFA Champions League a fost acum 12-13 ani. Acum toţi suporterii visează la calificare”, a declarat Stanciu.

Partida Slavia Praga – CFR Cluj se joacă miercuri, 28 august 2019, de la ora 22:00. Meciul este transmis în direct la TV de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.